Valkosuklaamustikka – tuotetiedot
Ainekset: 58 % valkosuklaa* (ruokosokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, luontainen vanilja-aromi), suomalainen mustikka (30 %)*, sokeri*, pintakäsittelyaine (E 414)*, auringonkukkaöljy*, hunaja*. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja gluteenia.
*Luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia.
Tuotteen suklaa on peräisin Belgiasta ja mustikka on suomalaista luomumetsämustikkaa (Vaccinium myrtillus).
Runsaskuituinen.
Pakkauskoko 75 g. Uudelleen suljettavan pakkauksen materiaalista yli 60% on bioperäistä. Lajitellaan muovinkeräykseen.
Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.
Valkosuklaamustikoiden käyttö
Nauti valkosuklaamustikkaa herkutteluntarpeeseen tai suklaanhimoon!
Arjen herkutteluun ja juhlapöytiin
Biokia valkosuklaamustikka on parhaimmillaan sellaisenaan, kun kaipaat jotain pientä, herkullista ja hyvää päivääsi. Pikkuherkku välipalaksi, naposteltavaksi, evääksi tai juhlapöytään. Sopii mainiosti myös erilaisten leipomusten ja jälkiruokien koristeluun. Kokeile vaikka näitä: mustikka-valkosuklaacupcakes , mustikka-valkosuklaapavlovat tai ihanat marjakeksit .
Lahjaksi
Valkosuklaamustikat lahjarasiaan pakattuna, ilahduttavat lahjana. Suklaamustikkapussi on kiva antaa suoraan saajalle tai helppo postittaa minne tahansa. Valkosuklaalla kuorrutetut kotimaiset metsämustikat on myös hyvä vieminen Suomesta ulkomaille; kulkee kevyesti mukana matkalaukussa.
Satu Väisänen (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvänmakuinen herkku!