Biokia – laadukas ja tuttu

MARJAVOIMA SAA ALKUNSA METSÄSTÄ

Puhdas luonto – sieltä se kaikki alkaa. Villinä pohjoisilla leveysasteilla kasvavat luonnonmarjat keräävät itseensä kasvukauden aikana roimasti alkuvoimaa. Pohjoissuomalainen metsä on ihanteellinen kasvupaikka, puhdas ja valoisa. Meille kotoinen marja on ilmastoystävällinen superruoka, joka tarjoaa runsaasti ravintoaineita!

Marjoissa vitamiinit, flavonoidit, hivenaineet ja ravintokuitu ovat luontaisessa muodossa. Marjat ovat tuttu ja herkullinen tapa syödä monipuolisesti ja terveellisesti.

Vastuullinen ja kestävä

Biokian luomumarjat poimitaan käsin parhaan laadun ja metsien kestävyyden takaamiseksi. Paikallisten poimijoiden lisäksi kutsumme vuosittain satoja ulkomaalaisia marjanpoimijoita keräämään metsien satoa talteen. Pidämme hyvää huolta siitä, että marjanpoimijat saavat työstään kohtuullisen korvauksen ja noudatamme ISO 26 000 -yhteiskuntavastuuohjelman periaatteita kaikessa toiminnassamme.

Laadukas ja luonnonmukainen

Tiesitkö, että kaikki metsästä poimittava marja ei ole luomua? Luomumarjat poimitaan tarkkaan valvotuilta alueilta, ja suurimman osan Suomen luomukeruualueesta muodostavat harvaan asutuille valtion maille sijoittuvat Lapin, Koillismaan ja Kainuun metsäalueet. Luomumerkki osoittaa raaka-aineen puhtauden ja aitouden. Tällöin koko tuotantoketju aina keruualueesta raaka-aineen jalostajaan kuuluu luomuvalvonnan piiriin.

Mehevät luomumarjat kuivataan, pakastetaan, jauhetaan, puristetaan ja kuorrutetaan hellävaraisesti tarkan ja valvotun prosessin mukaan. Tuotannossa marjoihin ei lisätä lisäaineita tai keinotekoisia maku- tai säilöntäaineita. Tuotantolinjamme on sertifioitu FSSC 22 000, Kosher- ja Halal-sertifikaatein. Biokian luomumarjavalmisteita voit nauttia hyvällä omallatunnolla!