Nappaa maistuvat vinkit!

Biokian poppoo

Tutustu ihmisiin, jotka tekevät Biokian tuotteet. Näitä ihmisiä yhdistää intohimo marjoja kohtaan ja rakkaus luontoon.

Mustikka varvussa

Marjan matkassa

Marjan matkassa -sarjassamme seurasimme mustikoiden ja puolukoiden matkaa keväästä syksyyn ja metsästä lautasille. Tervetuloa mukaan!

Terveellinen smoothie lasissa

Terveelliset smoothiet x 5

Surauta terveellinen smoothie hyvinvointisi tueksi! Kokosimme blogiimme viisi reseptiä, joista saat helposti vitamiineja ja hivenaineita.

Biokian kuivattu mustikka luonnossa

Hae mukaan Biokian tuotekehitykseen!

Metsä – sieltä se kaikki alkaa. Me Biokiassa haluaisimme tarjota maukkaan ja marjaisan välipalan niin luontoretkelle kuin keskelle arjen kiireitä. Jotta tuotteesta tulee loistava, tarvitsemme siihen teitä – kuluttajia, kauppiaita, kaupan hyllyn täyttäjiä, insinöörejä, rakennustyöntekijöitä – juuri sinua! Laatu on meille ykkösjuttu ja siksi haluamme sinut mukaan Biokian palvelumuotoilua ja co-designia hyödyntäviin työpajoihin. Voit olla … Jatkuu

Täytekakkun koristelu kukilla

Täytekakun tai juustokakun koristelu – nappaa luonnonläheiset vinkit

Kesä on kakun koristelijan kulta-aikaa. Luonto tarjoaa näyttäviä ja maukkaita koristeita, vaikeinta lienee valita, millä kakun koristelee! 1. Värikäs kuorrutus – ja ripaus vitamiineja ja makua? Perustan kakun koristelulle luo kakun kuorrutus. Kuorrutteen voi värjätä elintarvike- tai pastavärin sijaan marjajauheella. Marjajauheilla kuorrutukseen saa värin lisäksi myös makua. Niillä onnistuu kermavaahdon värjäys ja samalla maustaminen, mutta … Jatkuu

Terveellisempi kakku

Terveellisempi kakku juhliin

Voiko kakku olla terveellinen – ja samalla maistua hyvältä? Riippuu vähän siitäkin, mitä terveellisyydellä tarkoitetaan. Riittääkö se, että kakkua leipoessa on tehty terveellisempiä valintoja? Marjat ovat nimittäin erittäin hyvä tapa tehdä kakusta terveellisempi. Yleisesti ottaen meille ihmisille toimii paremmin se, että suhtaudumme joustavasti syömiseen ja myöskin herkutteluun. Tärkeämpää kuin totaalikieltäytyminen on hallita herkuttelun määrää. Monesti … Jatkuu

mustaherukka-valkosuklaakakku

5 vinkkiä saada vitamiineja ja herkutella

Vitamiinit ja herkuttelu on helppo yhdistää! Marjoja kannattaa syödä, sillä niissä on paljon erilaisia vitamiineja, hivenaineita ja kuitua. Herkut puolestaan tekevät hyvää mielelle ja se on tärkeää meille jokaiselle. Ihan aina herkkujen ei tarvitse edes olla terveellisiä. Jos ruokavalio on muuten terveellinen ja tasapainoinen, herkuttelu silloin tällöin ei ole vaarallista. Mutta jos herkuttelun lomassa voi … Jatkuu

Nainen pakkaa eteisessä reppua

Terveellinen välipala – 9 herkullista ideaa

Ravitseva ja kaunis välipala auttaa jaksamaan treenit, kauppareissut ja kokkailut ennen ilta-ateriaa. Vältä nälkäkiukku ja aivosumu näillä herkullisilla vinkeillä!

Kuivattuja marjoja lautasella naisen sylissä

Terveellistä naposteltavaa illanistujaisiin

Mitä valita lautaselle, kun haluaisi napostella herkullisesti JA terveellisesti? Kokosimme useita vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin ja dieetteihin. Katso värikkäät ja maistuvat vinkit.

Puolukka-taatelipallot

7+1 jouluista reseptiä

Kokosimme parhaat joulureseptimme yhteen. Poimi vinkit omaan juhlapöytään ja herkkulahjoiksi ystäville. Kaikkea kakuista granolaan ja kekseistä käristykseen!

Nainen annostelee luomupuolukkajauhetta taikinaan

Puolukan terveysvaikutukset hämmästyttivät tutkijoita

Tutkijat selvittivät puolukkajauheen lisäämisen vaikutuksia epäterveellisen ruokavalion aiheuttamiin haittoihin kuten lihavuuteen ja hiljaiseen tulehdukseen. Puolukka paljastui odotettuakin suuremmaksi supermarjaksi!

Biokia luomumarjajauhe lähikuvassa

Miten marjajauheen ravintosisältö taataan?

Biokian luomumarjajauheiden ravintosisältö on erinomainen. Laadukkaat marjat ja tarkkaan valvottu prosessi takaavat, että saat aidon marjavoiman käyttöösi!

Kuivattuja marjoja ja homejuustoa tarjottimella

9 tapaa nauttia päivän marja-annos

Kolme terveellistä aamiaista, kolme hyvää välipalaa ja kolme marjaisaa herkkua. Näin lisäät marjavoimaa helposti arkeesi!

Perhe aamiaisella pöydän ääressä

Terveellinen aamupala – 5 helppoa vinkkiä

Monipuolinen ja maukas aamiainen on mahtava aloitus uuteen päivään! Poimi viisi olennaista vinkkiä, joilla teet aamupalastasi terveellisen ja täyttävän.