Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
ulkoilu eväät, kuuma mehu, puolukkamehutiiviste

MAUKASTA MARJAEVÄSTÄ TALVISIIN SEIKKAILUIHIN

Raikas talvisää kutsuu ulkoilemaan – poluille, laduille, luistelukentille ja pulkkamäkeen. Tai vaikka lumikengillä sinne, minne polut eivät kulje. Talvinen ulkoilu vaatii erityishyvät eväät

Takaisin arkeen marjaenergialla

Ota vastaan Biokian marjahaaste ja nauti päivän marjakiintiö (2-3 dl) helposti – ilman tuoreita tai pakastettuja marjoja! Kuivatuilla marjoilla, marjajauheilla ja aidoista marjoista valmistetuilla täysmehuilla saat marjojen hyvät ominaisuudet helposti ja monipuolisesti käyttöösi.

Terveelliset smoothiet x 5

Surauta smoothie terveelliseksi aamu- tai välipalaksi! Kokosimme blogiimme viisi reseptiä, joista saat marjaenergiaa, kuitua ja vitamiineja.

Terveellisempää naposteltavaa

Napostelua pikkunälkään, napostelua somea selatessa, napostelua leffaa katsoessa, napostelua pelatessa…Norkoilua keittiön kaapeilla, josko sieltä löytyisi jotain pientä hyvää. Jos tunnistat itsesi edellisestä, olisi ehkä hyvä tarkistaa, mitä kaikkea sitä päivän mittaan tuleekaan suuhunsa laittaneeksi. Iso osa päivän energiasta saattaakin tulla pääaterioiden sijaan ’pikkusyötävästä’, jota ei välttämättä edes noteeraa syöneensä.

Viisi vinkkiä: piristystä syysaamuihin

Useimmat ihmiset rakastavat valoa ja lämpöä ja siksi  päivä päivältä pimenevät syysaamut eivät varsinaisesti houkuttele. Kun liikkeelle on kuitenkin lähdettävä, piristystä voi hakea tankkaamalla vitamiineja ja energiaa marjaisista aamupaloista. Poimi talteen vinkit ja testaa heti huomisaamuna!

Täydelliset retkieväät kuivatuista marjatuotteista

Biokian kuivatuilla marjoilla ja marjajauheilla saa helposti vaihtelua retkiruokaan ja suklaamarjat taltuttavat makeannälän. Marjat ja jauheet toimivat sellaisenaan, aamupuuron seassa ja vaikka nuotiolettujen päällä.

koira syö puolukoita suoraan mättäältä

Tarvitseeko koira ravinnokseen marjoja?

Vaikka marjat eivät kuulu koirien luontaiseen ruokavalioon, niistä on hyötyä suoliston ja vatsan hyvinvoinnin kannalta. Marjaa voi tarjota koirakaverille myös normaalin ruoan ohessa esimerkiksi marjajauheiden muodossa.

Varainhankintaa Biokia-tuotteilla

Koululuokkien ja harrastusjoukkueiden varainkeruukampanjat ovat tärkeää mutta monille vanhemmille tuskastuttavaa puuhaa. Mummit ja kummit useimmiten ihan mielellään osallistuvat sponsorointiin, mutta kehtaako työkavereille tai naapureille taas kerran kaupitella sukkia tai vessapaperia…

Hyvää Suomesta -alkuperämerkki takaa kotimaisuuden

Suomalainen tuotenimi, siniristilippu pakkauksessa tai kotimainen valmistaja eivät takaa, että elintarvike on tehty suomalaisista raaka-aineista. Raaka-aineiden ja työn kotimaisuuden varmistaa ainoastaan jo 30 vuotta täyttävä Hyvää Suomesta -alkuperämerkki.

Poimi talteen 5 vinkkiä marjaiseen jouluun

Monella jouluun kuuluu paljon perinteitä  – myös ruoan ja herkkujen osalta. Pienen marjaisan vivahteen uskaltaisi ehkä kuitenkin pöytään tuoda. Tässä muutama jouluinen lahja- ja kokkailuvinkki, joita toivottavasti voit hyödyntää jouluvalmisteluissasi.

Kakun koristelua. Juustokakun koristeina kukkia ja marjoja.

Juhlapöydän maut ja värit aidoista marjoista

Oletko jo kokeillut kuivattuja marjatuotteita leivonnassa? Marjajauheista saat aitoa väriä ja makua täytteisiin ja kuorrutteisiin ja kuivatuista marjoista makoisia sattumia pikkuleipiin tai vaikka sämpylätaikinaan.

Pääsiäinen maistuu marjalta

Pääsiäisenä herkutellaan – eikä pelkästään suklaamunilla. Tänä vuonna pääsiäinen maistuu marjalta! Poimi tästä marjaisat vinkit omaan pääsiäispöytääsi.

Lähde matkaamme marjamättäälle

Biokian brändiuudistus vie asiakkaat marjamättäälle. Mutta taustalla on vastuullisempia asioita kuin vain ulkoasu. Lue blogistamme!

Biokian marjatuotteiden säilyvyys

Tiivistettynä: Biokian luomumarjatuotteet säilyvät pitkään! Tuotekohtaisia eroja kuitenkin on, mistä kerromme tarkemmin blogissamme. Lisäksi tarjoamme muutaman vinkin ruokahävikin estämiseen.

Itse tehdyt energiapatukat leikkuulaudalla

Terveellinen herkku – onko sellaista olemassa?

Terveellinen herkku voi kuulostaa jonkun korvissa toistensa poissulkevilta sanoilta. Mutta kyllä herkkukin voi olla terveellinen, kunhan sen ravintosisältöön pistää huomiota.

Marjan matkassa

Marjan matkassa -sarjassamme seuraamme mustikoiden ja puolukoiden matkaa keväästä syksyyn ja metsästä lautasille. Tervetuloa mukaan!

Terveellisempi kakku

Terveellisempi kakku juhliin

Voiko kakku olla terveellinen – ja samalla maistua hyvältä? Kokosimme vinkkejä ainakin hieman terveellisempiin kakkuihin. Marjaisissa mauissa – tietenkin!

mustaherukka-valkosuklaakakku

5 vinkkiä saada vitamiineja ja herkutella

Vitamiinit ja herkuttelu on helppo yhdistää! Marjoja kannattaa syödä, sillä niissä on paljon erilaisia vitamiineja, hivenaineita ja kuitua. Herkut puolestaan tekevät hyvää mielelle ja se on tärkeää meille jokaiselle.

Kuivattuja marjoja lautasella naisen sylissä

Terveellistä naposteltavaa illanistujaisiin

Mitä valita lautaselle, kun haluaisi napostella herkullisesti JA terveellisesti? Kokosimme useita vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin ja dieetteihin. Katso värikkäät ja maistuvat vinkit.

Puolukan terveysvaikutukset hämmästyttivät tutkijoita

Tutkijat selvittivät puolukkajauheen lisäämisen vaikutuksia epäterveellisen ruokavalion aiheuttamiin haittoihin kuten lihavuuteen ja hiljaiseen tulehdukseen. Puolukka paljastui odotettuakin suuremmaksi supermarjaksi!