Nappaa maistuvat vinkit!

Nainen pakkaa eteisessä reppua

Terveellinen välipala – 9 herkullista ideaa

Ravitseva ja kaunis välipala auttaa jaksamaan treenit, kauppareissut ja kokkailut ennen ilta-ateriaa. Vältä nälkäkiukku ja aivosumu näillä herkullisilla vinkeillä!

Kuivattuja marjoja lautasella naisen sylissä

Terveellistä naposteltavaa illanistujaisiin

Mitä valita lautaselle, kun haluaisi napostella herkullisesti JA terveellisesti? Kokosimme useita vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin ja dieetteihin. Katso värikkäät ja maistuvat vinkit.

Puolukka-taatelipallot

7+1 jouluista reseptiä

Kokosimme parhaat joulureseptimme yhteen. Poimi vinkit omaan juhlapöytään ja herkkulahjoiksi ystäville. Kaikkea kakuista granolaan ja kekseistä käristykseen!

Nainen annostelee luomupuolukkajauhetta taikinaan

Puolukan terveysvaikutukset hämmästyttivät tutkijoita

Tutkijat selvittivät puolukkajauheen lisäämisen vaikutuksia epäterveellisen ruokavalion aiheuttamiin haittoihin kuten lihavuuteen ja hiljaiseen tulehdukseen. Puolukka paljastui odotettuakin suuremmaksi supermarjaksi!

Biokia luomumarjajauhe lähikuvassa

Miten marjajauheen ravintosisältö taataan?

Biokian luomumarjajauheiden ravintosisältö on erinomainen. Laadukkaat marjat ja tarkkaan valvottu prosessi takaavat, että saat aidon marjavoiman käyttöösi!

Kuivattuja marjoja ja homejuustoa tarjottimella

9 tapaa nauttia päivän marja-annos

Kolme terveellistä aamiaista, kolme hyvää välipalaa ja kolme marjaisaa herkkua. Näin lisäät marjavoimaa helposti arkeesi!

Perhe aamiaisella pöydän ääressä

Terveellinen aamupala – 5 helppoa vinkkiä

Monipuolinen ja maukas aamiainen on mahtava aloitus uuteen päivään! Poimi viisi olennaista vinkkiä, joilla teet aamupalastasi terveellisen ja täyttävän.