Nappaa maistuvat vinkit!

Marjajauheita, joissa on hyvä säilyvyys

Millainen on Biokian marjatuotteiden säilyvyys?

Tiivistettynä: Biokian luomumarjatuotteet säilyvät pitkään! Tuotekohtaisia eroja kuitenkin on, mistä kerromme tarkemmin blogissamme. Lisäksi tarjoamme muutaman vinkin ruokahävikin estämiseen.

Terveellinen herkku mustikkainen energiapatukka

Terveellinen herkku – onko sellaista olemassa?

Terveellinen herkku voi kuulostaa jonkun korvissa toistensa poissulkevilta sanoilta. Mutta kyllä herkkukin voi olla terveellinen, kunhan sen ravintosisältöön pistää huomiota.

Biokian poppoo

Tutustu ihmisiin, jotka tekevät Biokian tuotteet. Näitä ihmisiä yhdistää intohimo marjoja kohtaan ja rakkaus luontoon.

Mustikka varvussa

Marjan matkassa

Marjan matkassa -sarjassamme seurasimme mustikoiden ja puolukoiden matkaa keväästä syksyyn ja metsästä lautasille. Tervetuloa mukaan!

Terveellinen smoothie lasissa

Terveelliset smoothiet x 5

Surauta terveellinen smoothie hyvinvointisi tueksi! Kokosimme blogiimme viisi reseptiä, joista saat helposti vitamiineja ja hivenaineita.

Biokian kuivattu mustikka luonnossa

Hae mukaan Biokian tuotekehitykseen!

Metsä – sieltä se kaikki alkaa. Haemme osallistujia kehittämään kanssamme seuraavaa Biokian luomuherkkutuotetta. Vaikka sitten metsäretkelle mukaan otettavaksi.

Terveellisempi kakku

Terveellisempi kakku juhliin

Voiko kakku olla terveellinen – ja samalla maistua hyvältä? Kokosimme vinkkejä ainakin hieman terveellisempiin kakkuihin. Marjaisissa mauissa – tietenkin!

mustaherukka-valkosuklaakakku

5 vinkkiä saada vitamiineja ja herkutella

Vitamiinit ja herkuttelu on helppo yhdistää! Marjoja kannattaa syödä, sillä niissä on paljon erilaisia vitamiineja, hivenaineita ja kuitua. Herkut puolestaan tekevät hyvää mielelle ja se on tärkeää meille jokaiselle.

Nainen pakkaa eteisessä reppua

Terveellinen välipala – 9 herkullista ideaa

Ravitseva ja kaunis välipala auttaa jaksamaan treenit, kauppareissut ja kokkailut ennen ilta-ateriaa. Vältä nälkäkiukku ja aivosumu näillä herkullisilla vinkeillä!

Kuivattuja marjoja lautasella naisen sylissä

Terveellistä naposteltavaa illanistujaisiin

Mitä valita lautaselle, kun haluaisi napostella herkullisesti JA terveellisesti? Kokosimme useita vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin ja dieetteihin. Katso värikkäät ja maistuvat vinkit.

Puolukka-taatelipallot

7+1 jouluista reseptiä

Kokosimme parhaat joulureseptimme yhteen. Poimi vinkit omaan juhlapöytään ja herkkulahjoiksi ystäville. Kaikkea kakuista granolaan ja kekseistä käristykseen!

Nainen annostelee luomupuolukkajauhetta taikinaan

Puolukan terveysvaikutukset hämmästyttivät tutkijoita

Tutkijat selvittivät puolukkajauheen lisäämisen vaikutuksia epäterveellisen ruokavalion aiheuttamiin haittoihin kuten lihavuuteen ja hiljaiseen tulehdukseen. Puolukka paljastui odotettuakin suuremmaksi supermarjaksi!

Biokia luomumarjajauhe lähikuvassa

Miten marjajauheen ravintosisältö taataan?

Biokian luomumarjajauheiden ravintosisältö on erinomainen. Laadukkaat marjat ja tarkkaan valvottu prosessi takaavat, että saat aidon marjavoiman käyttöösi!

Kuivattuja marjoja ja homejuustoa tarjottimella

9 tapaa nauttia päivän marja-annos

Kolme terveellistä aamiaista, kolme hyvää välipalaa ja kolme marjaisaa herkkua. Näin lisäät marjavoimaa helposti arkeesi!

Perhe aamiaisella pöydän ääressä

Terveellinen aamupala – 5 helppoa vinkkiä

Monipuolinen ja maukas aamiainen on mahtava aloitus uuteen päivään! Poimi viisi olennaista vinkkiä, joilla teet aamupalastasi terveellisen ja täyttävän.