Hyödynnä ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin kotimaassa 2.-15.12.!

Poimi talteen 5 vinkkiä marjaiseen jouluun

Monella jouluun kuuluu paljon perinteitä  – myös ruoan ja herkkujen osalta. Pienen marjaisan vivahteen uskaltaisi ehkä kuitenkin pöytään tuoda. Tässä muutama jouluinen lahja- ja kokkailuvinkki, joita toivottavasti voit hyödyntää jouluvalmisteluissasi.

Varainhankintaa Biokia-tuotteilla

Koululuokkien ja harrastusjoukkueiden varainkeruukampanjat ovat tärkeää mutta monille vanhemmille tuskastuttavaa puuhaa. Mummit ja kummit useimmiten ihan mielellään osallistuvat sponsorointiin, mutta kehtaako työkavereille tai naapureille taas kerran kaupitella sukkia tai vessapaperia…

Viisi vinkkiä: piristystä syysaamuihin

Useimmat ihmiset rakastavat valoa ja lämpöä ja siksi  päivä päivältä pimenevät syysaamut eivät varsinaisesti houkuttele. Kun liikkeelle on kuitenkin lähdettävä, piristystä voi hakea tankkaamalla vitamiineja ja energiaa marjaisista aamupaloista. Poimi talteen vinkit ja testaa heti huomisaamuna!

Täydelliset retkieväät kuivatuista marjatuotteista

Biokian kuivatuilla marjoilla ja marjajauheilla saa helposti vaihtelua retkiruokaan ja suklaamarjat taltuttavat makeannälän. Marjat ja jauheet toimivat sellaisenaan, aamupuuron seassa ja vaikka nuotiolettujen päällä.

Juhlapöydän maut ja värit aidoista marjoista

Oletko jo kokeillut kuivattuja marjatuotteita leivonnassa? Marjajauheista saat aitoa väriä ja makua täytteisiin ja kuorrutteisiin ja kuivatuista marjoista makoisia sattumia pikkuleipiin tai vaikka sämpylätaikinaan.

Pääsiäinen maistuu marjalta

Pääsiäisenä herkutellaan – eikä pelkästään suklaamunilla. Tänä vuonna pääsiäinen maistuu marjalta! Poimi tästä marjaisat vinkit omaan pääsiäispöytääsi.

Mustaherukka juustokakku lautasella

Mustaherukka maustaa juustokakun ja muut herkut

Mustaherukka on suomalaisille rakas marja, jonka raikas maku ja rikas ravintosisältö tekevät siitä leipurin suosikin. Kokosimme blogiimme mustaherukkaisia reseptejämme leipurin iloksi. Maista marjainen maku ja ihastu!

Lähde matkaamme marjamättäälle

Biokian brändiuudistus vie asiakkaat marjamättäälle. Mutta taustalla on vastuullisempia asioita kuin vain ulkoasu. Lue blogistamme!

Millainen on Biokian marjatuotteiden säilyvyys?

Tiivistettynä: Biokian luomumarjatuotteet säilyvät pitkään! Tuotekohtaisia eroja kuitenkin on, mistä kerromme tarkemmin blogissamme. Lisäksi tarjoamme muutaman vinkin ruokahävikin estämiseen.

Terveellinen herkku – onko sellaista olemassa?

Terveellinen herkku voi kuulostaa jonkun korvissa toistensa poissulkevilta sanoilta. Mutta kyllä herkkukin voi olla terveellinen, kunhan sen ravintosisältöön pistää huomiota.

Biokian poppoo

Tutustu ihmisiin, jotka tekevät Biokian tuotteet. Näitä ihmisiä yhdistää intohimo marjoja kohtaan ja rakkaus luontoon.

Marjan matkassa

Marjan matkassa -sarjassamme seuraamme mustikoiden ja puolukoiden matkaa keväästä syksyyn ja metsästä lautasille. Tervetuloa mukaan!

Terveelliset smoothiet x 5

Surauta terveellinen smoothie hyvinvointisi tueksi! Kokosimme blogiimme viisi reseptiä, joista saat helposti vitamiineja ja hivenaineita.

Biokian kuivattu mustikka luonnossa

Hae mukaan Biokian tuotekehitykseen!

Metsä – sieltä se kaikki alkaa. Haemme osallistujia kehittämään kanssamme seuraavaa Biokian luomuherkkutuotetta. Vaikka sitten metsäretkelle mukaan otettavaksi.

Terveellisempi kakku

Terveellisempi kakku juhliin

Voiko kakku olla terveellinen – ja samalla maistua hyvältä? Kokosimme vinkkejä ainakin hieman terveellisempiin kakkuihin. Marjaisissa mauissa – tietenkin!

mustaherukka-valkosuklaakakku

5 vinkkiä saada vitamiineja ja herkutella

Vitamiinit ja herkuttelu on helppo yhdistää! Marjoja kannattaa syödä, sillä niissä on paljon erilaisia vitamiineja, hivenaineita ja kuitua. Herkut puolestaan tekevät hyvää mielelle ja se on tärkeää meille jokaiselle.

Nainen pakkaa eteisessä reppua

Terveellinen välipala – 9 herkullista ideaa

Ravitseva ja kaunis välipala auttaa jaksamaan treenit, kauppareissut ja kokkailut ennen ilta-ateriaa. Vältä nälkäkiukku ja aivosumu näillä herkullisilla vinkeillä!

Kuivattuja marjoja lautasella naisen sylissä

Terveellistä naposteltavaa illanistujaisiin

Mitä valita lautaselle, kun haluaisi napostella herkullisesti JA terveellisesti? Kokosimme useita vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin ja dieetteihin. Katso värikkäät ja maistuvat vinkit.

Puolukan terveysvaikutukset hämmästyttivät tutkijoita

Tutkijat selvittivät puolukkajauheen lisäämisen vaikutuksia epäterveellisen ruokavalion aiheuttamiin haittoihin kuten lihavuuteen ja hiljaiseen tulehdukseen. Puolukka paljastui odotettuakin suuremmaksi supermarjaksi!