Ilmaiset toimitukset yli 50€ ostoksiin kotimaassa!

Täydelliset retkieväät kuivatuista marjatuotteista

Biokian kuivatuilla marjoilla ja marjajauheilla saa helposti vaihtelua retkiruokaan ja suklaamarjat taltuttavat makeannälän. Marjat ja jauheet toimivat sellaisenaan, aamupuuron seassa ja vaikka nuotiolettujen päällä.

Juhlapöydän maut ja värit aidoista marjoista

Aidot ja maukkaat metsämarjatuotteet ihastuttavat myös leivonnassa Moni meistä on jo löytänyt kätevät marjajauheet, joita ripottelee enemmän kuin mielellään esimerkiksi aamupuuronsa päälle tai hyödyntää värikkäissä smoothieissä. Mutta oletko kokeillut kuivattuja marjatuotteita leivonnassa? Monipuolisesti marjaisaa lisämakua Biokia-marjatuotteet sopivat mitä mainiommin leivontaan ja niillä saa marjojen raikasta makua leipomuksiin vaivattomasti. Juhlien tarjoiluihin ne tuovat heleää väriä ja … Jatkuu

Pääsiäinen maistuu marjalta

Pääsiäisenä herkutellaan – eikä pelkästään suklaamunilla. Tänä vuonna pääsiäinen maistuu marjalta! Poimi tästä marjaisat vinkit omaan pääsiäispöytääsi.

Mustaherukka juustokakku lautasella

Mustaherukka maustaa juustokakun ja muut herkut

Mustaherukka on suomalaisille rakas marja, jonka raikas maku ja rikas ravintosisältö tekevät siitä leipurin suosikin. Kokosimme blogiimme mustaherukkaisia reseptejämme leipurin iloksi. Maista marjainen maku ja ihastu!

Lähde matkaamme marjamättäälle

Biokian brändiuudistus vie asiakkaat marjamättäälle. Mutta taustalla on vastuullisempia asioita kuin vain ulkoasu. Lue blogistamme!

Millainen on Biokian marjatuotteiden säilyvyys?

Tiivistettynä: Biokian luomumarjatuotteet säilyvät pitkään! Tuotekohtaisia eroja kuitenkin on, mistä kerromme tarkemmin blogissamme. Lisäksi tarjoamme muutaman vinkin ruokahävikin estämiseen.

Terveellinen herkku – onko sellaista olemassa?

Terveellinen herkku voi kuulostaa jonkun korvissa toistensa poissulkevilta sanoilta. Mutta kyllä herkkukin voi olla terveellinen, kunhan sen ravintosisältöön pistää huomiota.

Biokian poppoo

Tutustu ihmisiin, jotka tekevät Biokian tuotteet. Näitä ihmisiä yhdistää intohimo marjoja kohtaan ja rakkaus luontoon.

Marjan matkassa

Marjan matkassa -sarjassamme seuraamme mustikoiden ja puolukoiden matkaa keväästä syksyyn ja metsästä lautasille. Tervetuloa mukaan!

Terveelliset smoothiet x 5

Surauta terveellinen smoothie hyvinvointisi tueksi! Kokosimme blogiimme viisi reseptiä, joista saat helposti vitamiineja ja hivenaineita.

Biokian kuivattu mustikka luonnossa

Hae mukaan Biokian tuotekehitykseen!

Metsä – sieltä se kaikki alkaa. Haemme osallistujia kehittämään kanssamme seuraavaa Biokian luomuherkkutuotetta. Vaikka sitten metsäretkelle mukaan otettavaksi.

Terveellisempi kakku

Terveellisempi kakku juhliin

Voiko kakku olla terveellinen – ja samalla maistua hyvältä? Kokosimme vinkkejä ainakin hieman terveellisempiin kakkuihin. Marjaisissa mauissa – tietenkin!

mustaherukka-valkosuklaakakku

5 vinkkiä saada vitamiineja ja herkutella

Vitamiinit ja herkuttelu on helppo yhdistää! Marjoja kannattaa syödä, sillä niissä on paljon erilaisia vitamiineja, hivenaineita ja kuitua. Herkut puolestaan tekevät hyvää mielelle ja se on tärkeää meille jokaiselle.

Nainen pakkaa eteisessä reppua

Terveellinen välipala – 9 herkullista ideaa

Ravitseva ja kaunis välipala auttaa jaksamaan treenit, kauppareissut ja kokkailut ennen ilta-ateriaa. Vältä nälkäkiukku ja aivosumu näillä herkullisilla vinkeillä!

Kuivattuja marjoja lautasella naisen sylissä

Terveellistä naposteltavaa illanistujaisiin

Mitä valita lautaselle, kun haluaisi napostella herkullisesti JA terveellisesti? Kokosimme useita vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin ja dieetteihin. Katso värikkäät ja maistuvat vinkit.

Puolukka-taatelipallot

7 jouluista reseptiä

Kokosimme parhaat joulureseptimme yhteen. Poimi vinkit omaan juhlapöytään ja herkkulahjoiksi ystäville. Kaikkea kakuista granolaan ja kekseistä käristykseen!

Puolukan terveysvaikutukset hämmästyttivät tutkijoita

Tutkijat selvittivät puolukkajauheen lisäämisen vaikutuksia epäterveellisen ruokavalion aiheuttamiin haittoihin kuten lihavuuteen ja hiljaiseen tulehdukseen. Puolukka paljastui odotettuakin suuremmaksi supermarjaksi!

Miten marjajauheen ravintosisältö taataan?

Biokian luomumarjajauheiden ravintosisältö on erinomainen. Laadukkaat marjat ja tarkkaan valvottu prosessi takaavat, että saat aidon marjavoiman käyttöösi!

Kuivattuja marjoja ja homejuustoa tarjottimella

9 tapaa nauttia päivän marja-annos

Kolme terveellistä aamiaista, kolme hyvää välipalaa ja kolme marjaisaa herkkua. Näin lisäät marjavoimaa helposti arkeesi!

Perhe aamiaisella pöydän ääressä

Terveellinen aamupala – 5 helppoa vinkkiä

Monipuolinen ja maukas aamiainen on mahtava aloitus uuteen päivään! Poimi viisi olennaista vinkkiä, joilla teet aamupalastasi terveellisen ja täyttävän.