Luomu kuivattu mustikka 50 g

Biokia kuivattu luomumustikka on aitoa suomalaista metsämustikkaa, jossa on voimakas ja herkullinen aromi. Mustikassa on runsaasti flavonoideja, karotenoideja, E-vitamiinia sekä ravintokuitua.

Kuivatulla mustikalla saat suomalaisen metsän marjavoimaa käyttöösi helpossa muodossa!

3,80 

Ainekset: Suomalainen luomumetsämustikka (Vaccinium myrtillus) 75 %, luomuruokosokeri, luomuauringonkukkaöljy.

Sisältää runsaasti E-vitamiinia. Runsaskuituinen. Pakattu laitteilla, joilla käsitellään myös maitoa, gluteenia, maapähkinää ja pähkinää.

Pakkauskoko 50g. Pussillinen kuivattuja mustikoita vastaa jopa 4 dl tuoreita mustikoita. Pakkaus sisältää 4 ravitsemussuositusten mukaista marja-annosta.

Kuivatun mustikan ravintosisältö

Kotimainen mustikka on oikea supermarjaBiokian luomu kuivattu mustikka sisältää runsaasti E-vitamiinia ja hyvää tekevää kuitua. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Nauti Biokia kuivattuja marjoja päivittäin osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja

Kuivattujen mustikoiden käyttö

Biokia luomu kuivattu mustikka on kätevä ja terveellinen välipala, joka kulkee helposti mukana töihin, retkille ja harrastuksiin. Kuivatuista marjoista saat energiaa nopeasti ja maukkaasti – ravintoaineita unohtamatta.

Kuivatuilla mustikoilla täydennät aamu-, ilta- tai välipalan ravitsevaksi ateriaksi. Lisää kuivattuja mustikoita esimerkiksi puuron, jogurtin tai herkullisen tuorepuuron joukkoon. Viimeistele mysliannos kuivatuilla mustikoilla tai sekoita oma myslisi, jossa hyödynnät vaihdellen eri kuivattuja marjoja.

Kuivattuja mustikoita voi käyttää monipuolisesti leivonnassa. Lisää kuivattuja mustikoita pulla-, leivonnais– tai keksitaikinoihin. Kuivatuttuja mustikoita kannattaa testata myös itse tehdyn jäätelön joukossa!

Biokia luomu kuivattu mustikka on kaunis ja luonnollinen koriste kakkujen ja smoothie-kulhojen päällä. Lempeästi kuivatut mustikat soveltuvat myös raakaleivonnaisten kuten raakakakkujen ja patukoiden ainesosaksi. Itse tehty välipalasekoitus on ihana eväs reppureissuille ja eväsretkille.

Kotona tai mökillä kuivatut marjat vievät vähän tilaa eivätkä vaadi sähköä säilyäkseen. Riittoisat ja vitamiinipitoiset marjat ovat helppo tapa lisätä vitamiineja ja hivenaineita päivän aterioille. Ne ovat käyttövalmiita ja tuovat hyvänmakuista suuntuntumaa arkisille aterioille.

Tutustu kuivattujen marjojen käyttöön leivonnassa reseptisivuillamme ja poimi lisää ideoita sosiaalisesta mediasta.

Ravintosisältö / 100 g
Energia1194 kJ/283 kcal
Rasva2,8 g
- josta tyydyttynyttä0,2 g
Hiilihydraatit55 g
- josta sokereita55 g
Ravintokuitu14 g
Proteiini2,8 g
Suola0 g
E-vitamiini9,1 mg (76 %) *
* päivän saantisuosituksesta

Saatat myös pitää...