Luomu mustikkamehutiiviste 0,375 l

Lisäaineeton, herkullinen 130 % mustikkatäysmehutiiviste sopii kuumana nautittavaksi, juomasekoituksiin sekä smoothieen. Biokia Mustikkamehutiiviste valittiin vuoden 2014 Tähtituotteeksi!

5,00 

Ainekset: Luomumustikkatäysmehutiiviste, luomuruokosokeri (34 %). Täysmehupitoisuus 130 %. Lisäaineeton.

Tuotteen mustikka on suomalaista luomumetsämustikkaa (Vaccinium myrtillus).

Pakkauskoko 375 ml. Pullolliseen Biokian mehutiivistettä on käytetty n. 1,3 litraa kotimaisia luomumarjoja.

Käyttö: laimennettuna, 1 osa mehua ja 3 osaa vettä. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa noin 2 kuukautta.

Luomumustikkamehun käyttö

Biokian luomumustikkamehu on parhaimmillaan kuumana. Laimenna mehutiiviste kuumalla vedellä, pakkaa mehu termospullossa mukaasi retkelle, ja nauti hiihtolenkin tai eväsretken tauolla. Mustikkamehu sopii luonnollisesti nautittavaksi myös sellaisenaan, lempeänä aloituksena aamuun tai herkullisena välipalajuomana.

Luomumustikkamehutiiviste soveltuu erinomaisesti smoothien maustamiseen ja kiisselin tekoon. Kokeile Biokian luomumustikkamehua lisäksi erilaisiin juomasekoituksiin kuten trendikkäisiin alkoholittomiin drinkkeihin.

Mustikkamehutiivistettä voi hyödyntää myös leivonnassa valmistamalla sen avulla kiilteen kakun päälle tai värjäämällä kuorrutteen lisäaineettomalla ja luonnonmukaisella mustikkamehutiivisteellä.

Mustikkamehu sopii erinomaisesti myös jälkiruokien kuten marjahyytelön valmistukseen sekä kastikkeiden tekoon. Kokeile mustikkakastiketta esimerkiksi raitana itse tehdyn jäätelön joukossa tai koristele sillä lettupino!

Nauti Biokia luomumustikkamehua päivittäin osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Ravintosisältö / 100 ml
Energia1042 kJ / 245 kcal
Rasva< 1 g
- josta tyydyttynyttä0 g
Hiilihydraatit61 g
- josta sokereita55 g
Proteiini0 g
Suola0 g

Saatat myös pitää...