Luomu kuivattu marjamix 50 g

Terveellinen ja tehokas luonnon makeiskimara sisältää luonnonvaraisesti kasvaneita, käsin poimittuja mustikoita, puolukoita ja karpaloita sekä mustaherukoita.

Herkullista ja hyvää jokaiseen hetkeen!

2,80 

Ainekset: Luomuruokosokeri, suomalainen luomupuolukka, luomukarpalo, suomalainen luomumustaherukka, suomalainen luomumustikka, luomuauringonkukkaöljy. Marjapitoisuus n. 70 %.

Runsaskuituinen. E-vitamiinin lähde. Pakattu laitteilla, joilla käsitellään myös maitoa, gluteenia, maapähkinää ja pähkinää.

Pakkauskoko 50 g. Pussillinen kuivattuja marjoja vastaa noin 3 desilitraa tuoreita marjoja. Pakkaus sisältää 3 ravitsemussuositusten mukaista marja-annosta.

Kuivattujen marjojen käyttö

Biokia luomu kuivattu marjamix on kätevä ja terveellinen välipala, joka kulkee helposti mukana töihin, retkille ja harrastuksiin. Kuivatuista marjoista saat energiaa nopeasti ja maukkaasti – ravintoaineita unohtamatta.

Kuivatuilla marjoilla täydennät aamu-, ilta- tai välipalan ravitsevaksi ateriaksi. Lisää kuivattuja marjoja esimerkiksi puuron, jogurtin tai rahkan joukkoon. Luomu kuivattu marjamix on vallan hyvä lisä välipalalla myös sellaisenaan!

Kuivattuja marjoja voi käyttää monipuolisesti leivonnassa ja jälkiruoissa. Lisää kuivattuja marjoja leivonnais- ja keksitaikinoihin tai itse tehdyn jäätelön joukkoon. Kuivatut marjat ovat hyvänmakuinen lisä myös suklaan valmistukseen ja koristeluun.

Lempeästi kuivatut marjat soveltuvat herkullisten raakaleivonnaisten kuten raakakakkujen ja patukoiden ainesosaksi. Itse tehty välipalasekoitus on hyvää tekevä eväs reppureissuille ja eväsretkille.

Kotona tai mökillä kuivatut marjat vievät vähän tilaa eivätkä vaadi sähköä säilyäkseen. Riittoisat ja vitamiinipitoiset marjat ovat helppo tapa lisätä vitamiineja ja hivenaineita päivän aterioille. Ne ovat käyttövalmiita ja tuovat hyvänmakuista suuntuntumaa arkisille aterioille.

Tutustu kuivattujen marjojen käyttöön leivonnassa reseptisivuillamme ja poimi lisää ideoita sosiaalisesta mediasta.

Ravintosisältö / 100 g
Energia1257 kJ/300
Rasva1,5 g
- josta tyydyttynyttä0,1 g
Hiilihydraatit66 g
- josta sokereita57 g
Ravintokuitu9,4 g
Proteiini1,3 g
Suola0 g
E-vitamiini3,1 mg (26 %) *
* päivän saantisuosituksesta

Saatat myös pitää...