Varainhankintaa koululuokille, urheiluseuroille ja harrastusryhmille

Kotimaisia Biokia luomutuotteita myymällä keräätte helposti ja kätevästi varoja yhteiseen kassaan.

Keräättekö rahaa leirikouluun, luokkaretkeen, harrastemaksuihin tai pelipaitoihin? Tarkista alla olevalla laskurilla, paljonko voitte ansaita Biokia luomutuotteita myymällä. Esimerkiksi jos 20 myyjää myy kukin 10 settiä, voitte saada kassaanne jopa 1 200 euroa!

Biokian luomumarjatuotteita myydään neljän tuotteen setteinä. Yhteen settiin kuuluu neljä pussia erimakuisia luomusuklaamarjoja, kuivattuja luomumarjoja tai luomumarjajauheita. Herkulliset ja laadukkaat luomutuotteemme valmistetaan Suomussalmella.

Hyvää tuotetta on helppo ja hauska myydä!

LATAA MYYNTIESITE

Miten varainhankinta toimii?

Tilatkaa haluamanne määrä tuotteita.

Tilatkaa haluamanne määrä tuotteita.

Tuotteet toimitetaan 7 päivän kuluessa ilman postimaksuja.

Tuotteet toimitetaan 7 päivän kuluessa ilman postimaksuja.

Myykää tuotesetit: rahat jäävät suoraan teille!

Myykää tuotesetit: rahat jäävät suoraan teille!

Maksakaa tilaus 30 päivän kuluessa.

Maksakaa tilaus 30 päivän kuluessa.

Myyntilaskuri

Myyjiä
Kuinka monta settiä kukin myy
Osuutenne myynnistä

Minimitilaus 50 settiä per marjatuote. Yhden setin hinta on myydessä 15 €, josta kerrytätte kassaanne 6 €.

Tee tilaus

Kevyet ja kätevät marjatuotteet

Laadukkaita luomumarjatuotteita on ilo myydä! Tuotteet ovat kevyitä kantaa ja ne vievät vain vähän tilaa. Herkulliset ja terveelliset marjatuotteet sopivat erinomaisesti urheiluseurojen ja -joukkueiden varainhankintaan, ja ne ovat piristävä vaihtoehto perinteisille varainhankintatuotteille.

Monipuoliset marjajauheet ja makeat marjat tekevät kauppansa nopeasti. Jos kuitenkin mietit sopivaa määrää myytäväksi, voit kerätä tilaukset ennakkoon ja tilata tuotteet meiltä vasta sitten, kun menekki on selvillä. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lataa ennakkomyyntilomake

Usein kysytyt kysymykset

Miten Biokia luomumarjasettien tilaus tehdään?

Voit tehdä tilauksen täyttämällä tilauslomakkeen nettisivuilla tai laittamalla sähköpostia biokia@biokia.fi.
HUOM! Mikäli haluat tilata enemmän kuin 200 settiä yhtä luomumarjatuotetta, tee tilaus sähköpostitse.

Milloin lasku pitää maksaa?

Laskulla on 30 päivän maksuaika toimituksesta.

Mikä on minimitilausmäärä?

Minimitilaus on 50 settiä yhtä luomumarjatuotetta. Minimimäärään ei voi sekoittaa eri settejä, eli et voi tilata esim. 20 settiä luomujauheita, 10 settiä luomu suklaamarjoja ja 20 settiä kuivattuja luomumarjoja, vaan
tilaus tulee olla vähintään 50 settiä luomumarjajauheita ja/tai 50 settiä kuivattuja luomumarjoja ja/tai 50 settiä luomu suklaamarjoja.

Paljonko laskua tulee maksettavaksi 50 setistä (=minimitilausmäärä)?

Laskua tulee maksettavaksi 450 €. Myynnin jälkeen teille itsellenne jää käytettäväksi 300 €.

Paljonko yksi setti maksaa?

Yhden setin (neljä pussia luomumarjatuotteita) myyntihinta kuluttajalle on 15 €. Siitä teille jää omaan kassaanne 6 €.

Mitä yksi setti sisältää?

Settejä on kolme erilaista. Luomu marjajauheet -setti sisältää neljä pussia eri makuisia luomumarjajauheita (mustikka, puolukka, tyrni ja karpalo). Kuivatut luomumarjat -setti sisältää neljä pussia eri makuisia kuivattuja luomumarjoja (mustikka, puolukka, karpalo ja marjamix). Luomu suklaamarjat-setti sisältää neljä pussia suklaapäällysteisiä marjoja: kaksi pussia luomu suklaamustikkaa ja kaksi pussia  luomu valkosuklaamustikkaa. Katso marjatuotteiden tarkemmat tiedot ja ravintosisällöt täältä.

Tulevatko tuotteet valmiiksi setteihin pakattuna?

Eivät tule. Luomumarjatuotteet toimitetaan kukin maku tai marjalaatu omaan laatikkoonsa pakattuna. Toimituksen mukana tulee tarvittava määrä pieniä pusseja, joihin setit on helppo pakata myyntikuntoon.

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Tuotteet pyritään toimittamaan 7 päivän kuluessa tilauksesta. Olemme yhteydessä, mikäli tilaus viivästyy tästä tai toivomanne toimituspäivä ei jostain syystä toteudu.

Onko tuotteilla palautusoikeus?

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Voitte kuitenkin kerätä tilaukset etukäteen, ja tilata sitten tarvitsemanne määrän tuotteita. Näin minimoitte riskin, että tuotteita jää myymättä. Mikäli tuotteissa on joku virhe, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä biokia@biokia.fi.

Tilaa tuotteita

Tilaajan on oltava yli 18-vuotias (luottotiedot tarkistetaan). Täytä pyydetyt yhteystiedot sekä lue ja vahvista tilausehdot. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Voit myös kysyä lisätietoja tai tehdä tilauksen laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen biokia@biokia.fi. Minimitilausmäärä per luomumarjatuote on 50 settiä. Jos tilaat enemmän kuin 200 settiä per marjatuote, tee tilaus suoraan sähköpostilla.

 

  • Hinta: 9,00 €
  • Hinta: 9,00 €
  • Hinta: 9,00 €
 • 0,00 €
 • Yhteystiedot

 • Toimitustiedot

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY