Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!

Retkeilijälle-tuotepaketti

(1 tuotearvio)

Paketissa edullisemmin!

Retkeilijälle-tuotepaketin marjat maistuvat niin retkellä kuin arjen tauoilla. Nappaa uudelleen suljettavat pussit mukaan harrastuksiin, töihin tai retkille eväsmättäälle. Myös käytännöllinen lahja terveellisiä välipaloja arvostavalle tai luonnossa viihtyvälle ystävälle.

Välipalasetistä riittää naposteltavaa useammallekin, sillä setin kuivatut marjat vastaavat noin 5 litraa tuoreita marjoja eli yli 24 ravitsemussuositusten mukaista päivittäistä marja-annosta. Ja lisäksi herkkusuulle makoisat suklaamarjat päälle.

Tilaa ja säästä – 15 % verrattuna yksittäin ostettuihin tuotteisiin.

51,00 

Tuotepakkaus sisältää 18 kuivattua marjatuotetta. Pakettina saat tuotteet 15 % edullisemmin kuin yksittäin (tuotteiden normaaliyhteishinta 60,90 €), joten tämä on täydellinen tapa testata uusia tuotteita, täyttää välipalavarasto tai hankkia herkullinen lahja marjoista pitävälle kaverille! Tuotteiden tarkan ravintosisällön löydät kunkin tuotteen omalta sivulta, kun klikkaat alta tuotteen vierestä ”katso tuote tästä”. Tuotesivuilta löydät myös runsaasti käyttövinkkejä.

3 x luomu kuivattu mustikka 50 g

Ainekset: Suomalainen mustikka (Vaccinium myrtillus) 75 %*, sokeri*, auringonkukkaöljy*. Pakattu laitteilla, joilla käsitellään myös maitoa, gluteenia, maapähkinää ja pähkinää.
*Luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia. Katso tuote tästä

3 x luomu kuivattu tyrni 50 g

Ainekset: Tyrni (Hippophaë rhamnoides) 74 %*, sokeri 25 %*, auringonkukkaöljy 1 %*. Pakattu laitteilla, joilla käsitellään myös maitoa, gluteenia, maapähkinää ja pähkinää.
*Luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia. Katso tuote tästä

3 x luomu suklaamustikka 75 g

Ainekset: 58 % maitosuklaa*(ruokosokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, luontainen vanilja-aromi), suomalainen mustikka 30 %*, sokeri*, pintakäsittelyaine (E 414)*, auringonkukkaöljy*, sakkaroosi*, hunaja*. Suklaassa on kaakaota vähintään 39%.  *Luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia. Runsaskuituinen. Pakkauskoko 75 g. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja gluteenia. Katso tuote tästä

3 x luomu valkosuklaamustikka 75 g

Ainekset: 58 % valkosuklaa(ruokosokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, luontainen vanilja-aromi), suomalainen mustikka (30 %)*, sokeri*, pintakäsittelyaine (E 414)*, auringonkukkaöljy*, sakkaroosi*, hunaja*.
*Luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia. RunsaskuituinenSaattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja gluteenia. Katso tuote tästä

3 x luomu kuivattu puolukka 50 g

Ainekset: Suomalainen puolukka (Vaccinium vitis-idaea) 80 %*, sokeri*, auringonkukkaöljy*. Pakattu laitteilla, joilla käsitellään myös maitoa, gluteenia, maapähkinää ja pähkinää.
*Luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia. Katso tuote tästä

3 x luomu kuivattu marjamix 50 g

Ainekset: Sokeri*, puolukka*, karpalo*, mustaherukka*, mustikka*, auringonkukkaöljy*. Tuotteen marjapitoisuus n. 63 %. Pakattu laitteilla, joilla käsitellään myös maitoa, gluteenia, maapähkinää ja pähkinää.
*Luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia. Katso tuote tästä

1 arvio tuotteelle Retkeilijälle-tuotepaketti

  1. marjaliisa (varmistettu kirjoittaja)

    hyvä setti

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.