Ilmaiset toimitukset yli 50€ ostoksiin kotimaassa!
Preparation 05 min 2 annosta

Ohje

Mustikkarahka

  1. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita kaikki ainekset yhteen.
  2. Koristele halutessasi pakastemustikoilla tai tuoreilla marjoilla

Ainekset

Mustikkarahka

  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 1-2 tl Biokia mustikkajauhetta
  • 1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • (sokeria maun mukaan)

Välipalaksi tai jälkkäriksi

Mustikkarahka on mainio välipala tai raikas jälkiruoka. Marjajauhetta voi lisätä enemmänkin, jos makua ja väriä haluaa lisää. Myös makeutta voi säädellä oman maun mukaan, sillä marjajauhe ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Treenaaja jättää rahkavälipalastaan varmasti vaniljakastikkeenkin pois, mutta jälkiruokana nautittavassa rahkassa se tuo ihanaa pehmeyttä ja vaniljan makua.

Vinkki! Sekoita ainekset huolellisesti. Mustikkajauhe paakkuuntuu pussissa, ja sekoittamalla saat paakut hajotettua eikä rahkaan jää isoja ’jauhesattumia’. Toki jauheen voi myös siivilöidä jos haluat varmistua, että esim. jälkiruoka on tasaisen sileää.