Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 1 h 4 annosta

Ohje

Tyrni-silakkarullat

  1. Ripottele silakkafileiden sisäpinnoille reilusti tyrnijauhetta sekä tilliä, pippuria ja suolaa. Kääri fileet rulliksi ja lado ne tiiviisti kuumuutta kestävään astiaan.
  2. Kiehauta liemen ainekset. Kaada kuuma liemi fileiden päälle, laita astia keittolevylle ja anna kiehua hiljalleen kypsiksi eli noin 10 minuuttia.
  3. Anna jäähtyä. Tarjoa silakkarullat kylminä, ne sopivat hyvin saaristolaisleivän kanssa.

Ainekset

Tyrni-silakkarullat

  • 500 g silakkafileitä
  • Biokia tyrnijauhetta
  • tillisilppua
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan

Liemi

  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 4 dl vettä
  • 2 tl sokeria
  • 1 tl kokonaisia pippureita
  • 2 laakerinlehteä

Biokia tyrnisilakkarullat

Tujakka tyrni sopii hyvin silakan ja lohen kaveriksi.

Ohje: Kaisa Sillanpää
Kuva: Sara Nymalm, Ruokalähettiläs Oy

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet