Tyrni-silakkarullat

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5(0 arviota)

Biokia tyrnisilakkarullat

Tujakka tyrni sopii hyvin silakan ja lohen kaveriksi.

Ohje: Kaisa Sillanpää
Kuva: Sara Nymalm, Ruokalähettiläs Oy

Ainekset

Tyrni-silakkarullat

  • 500 g silakkafileitä
  • Biokia luomu tyrnijauhetta
  • tillisilppua
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan

Liemi

  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 4 dl vettä
  • 2 tl sokeria
  • 1 tl kokonaisia pippureita
  • 2 laakerinlehteä

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet

Ohje

Tyrni-silakkarullat

  1. Ripottele silakkafileiden sisäpinnoille reilusti tyrnijauhetta sekä tilliä, pippuria ja suolaa.
  2. Kääri fileet rulliksi ja lado ne tiiviisti kuumuutta kestävään astiaan.
  3. Kiehauta liemen ainekset.
  4. Kaada kuuma liemi fileiden päälle, laita astia keittolevylle ja anna kiehua hiljalleen kypsiksi eli noin 10 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä. Tarjoa silakkarullat kylminä, ne sopivat hyvin saaristolaisleivän kanssa.
Arvostele resepti 1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ei vielä arvioita
Loading...