Ilmaiset toimitukset yli 50€ ostoksiin kotimaassa!
Preparation 30 min

Ohje

Marjaisa riistakäristys

  1. Kuumenna paistinpannu ja lisää voinokareita ja tilkka öljyä. Lisää joukkoon liha pienissä erissä sekä hienonnettu sipuli.
  2. Kun liha on saanut kauniin värin, lisää mausteet ja marjajauheet. Lisää viimeisenä vesi ja anna hautua hiljalleen n. 15 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.
  3. Koristele kuivatuilla puolukoilla.
  4. Tarjoa käristys perunamuusin, suolakurkkujen ja sokeroitujen puolukoiden kanssa.

Ainekset

Marjaisa riistakäristys

Biokia marjaisa riistakäristys

Biokia marjaisa riistakäristys

Aateloi riistakäristys puolukan ja karpalon aromeilla. Marjojen happamuus ja makeus täydentävät hienosti suolaisia ruokia ja soveltuvat siksi erinomaisesti myös pääruokien ja lisukkeiden mausteeksi.

Alkuperäisohje: Jeremias Rantanen
Kuva: Sara Nymalm, Ruokalähettiläs Oy