Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin kotimaassa!

Biokia karpalokakku

Ihana puolukkakakku sisältää hyvää tekevää kauraa ja runsaasti herkullisia karpaloita. Kokeile myös gluteenittomana vaihtamalla jauhot gluteenittomaan jauhoseokseen.

Ohje: Kaisa Sillanpää
Kuva: Sara Nymalm, Ruokalähettiläs Oy

Ainekset

Puolukkakakku

  • 125 g margariinia
  • 3 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 3 keitettyä jauhoista perunaa survottuna (á 60-70 g)
  • 1,5 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 3 tl leivinjauhoja
  • 2 dl Biokia kuivattuja puolukoita

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet

Ohje

Puolukakakku

  1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat, vatkaa hyvin.
  2. Sekoita perunat, kaurahiutaleet, jauhot sekä leivinjauhe keskenään. Yhdistä kaikki ainekset, sekoita puolukat joukkoon.
  3. Voitele ja jauhota rengasvuoka, kaada taikina vuokaan.
  4. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.
  5. Jäähdytä hetki ennen kakun kumoamista lautaselle. Siivilöi kakun päälle tomusokeria.
Arvostele

Mitä pidit?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteäLoading...