Ohje
- Ravista tyrnimehu hyvin. Mittaa mehut, sokeri ja mausteet kattilaan. Kuumenna välillä sekoitellen lähes kiehuvaksi.
- Laita glögimukeihin tähtianis ja kuivattuja puolukoita. Siivilöi päälle kuuma glögi ja tarjoa heti.
Ainekset
- 1 pll Biokia tyrnitäysmehua
- 1,5 dl omenatäysmehua
- 2,5 rkl ruokosokeria
- 2 rkl glögimaustetta
Viimeistelyyn
- tähtianista
- Biokia kuivattuja puolukoita
- (tummaa rommia tai konjakkia)
Varhaiseen glögikauteen sopii hyvin hehkuvan värinen tyrniglögi. Samaa ohjetta voi soveltaa myös karpalotäysmehuun ja valmistaa karpaloglögiä. Ohje on alkoholiton, mutta halutessasi voit lorauttaa glögimukin pohjalle tilkan tummaa rommia tai konjakkia.