Ohje
- Sekoita kulhossa keskenään kaurahiutaleet, auringonkukansiemenet, mustikkajauhe, rypsiöljy, hunaja sekä kevyesti rouhitut pähkinät.
- Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paahda 150 asteessa n. 20 minuuttia. Sekoittele tarvittaessa paiston aikana, jottei mysli pala.
- Anna jäähtyä ja lisää joukkoon kuivatut mustikat.
Ainekset
- 4 dl kaurahiutaleita
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- 1 dl saksanpähkinöitä
- 0,5 dl Biokia mustikkajauhetta
- 0,5 dl rypsiöljyä
- 3 rkl hunajaa
- 2 dl Biokia kuivattuja mustikoita
Helpoiten valmistat myslin sekoittamalla kaurahiutaleita, siemeniä, pähkinöitä ja kuivattuja marjoja purkkiin. Rapsakaksi paistettu kaura tekee myslistä tuplasti herkumpaa. Kuivatut marjat kannattaa lisätä seokseen vasta paistamisen jälkeen