Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 2 h 4 annosta

Ohje

  1. Vaahdota munankeltuaiset ja tomusokeri kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää puolukkajauhe siivilän läpi ja sekoita huolellisesti. Vaahdota kerma ja lisää se seokseen.
  2. Annostele jälkiruoka-astioihin kerroksittain granolaa ja puolukkavaahtoa ja laita astiat jääkaappiin 1-2 tunniksi. Koristele annokset juuri ennen tarjoilua marjajauheella tai tuoreilla marjoilla ja hedelmillä.

Ainekset

Helppo puolukkajälkiruoka! Pehmeän puolukkavaahdon ja rapsakan granolan maukas yhdistelmä, jota voi valmistaa myös marjasesongin ulkopuolella. Valmistamiseen ei tarvita lainkaan tuoreita marjoja. Puolukan sijaan voi kokeilla myös esim. mustikkajauhetta. Granolan voi tehdä itse tai käyttää mieleistä valmisgranolaa.

Vinkki! Jos puolukkajauhe on kovin paakkuista, lisää se vaahtoon siivilän läpi painellen. Paakkuuntuminen on hyvin tyypillistä puolukkajauheelle.