Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 40 min 10 annosta

Ohje

  1. Muussaa banaani haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon munat.
  2. Sekoita joukkoon loput ainekset.
  3. Kaada taikina joko voideltuun uunivuokaan. Halkaise päälle tulevat banaanit ja asettele pannukakun päälle.
  4. Paista 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.
  5. Tarjoa pannukakku turkkilaisen jogurtin, marjojen ja vaahterasiirapin kanssa.

Ainekset

Mustikkainen pannukakku

  • 1 banaani
  • 2 kananmunaa
  • 5 dl maitoa tai kaurajuomaa
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl mustikoita
  • 3 rkl Biokia sinistä marjajauhemixiä
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl rypsiöljyä

Pinnalle

  • 2 banaania

 

Herkkuvälipalaa tarjolla! Mustikkainen pannukakku käy tukevasta välipalasta, josta takuulla saa siniset hampaat. Pannukakun maku on marjainen eikä liian makea. Turkkilaisen jogurtin, marjojen ja vaahterasiirapin kanssa tarjoiltuna pannarilla jaksaa hyvin seuraavaan ruokailuun.

Tämä pannari on helppo toteuttaa myös gluteenittomana versiona. Varmista vain, että käyttämäsi kauratuotteet ovat gluteenittomia.

Alkuperäisresepti ja -kuva: Inka Ikonen, Inka I -blogi

 

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet