Luomu sininen marjajauhemix 150 g

Biokia luomu sininen marjajauhemix on yhdistelmä mustaherukkaa, mustikkaa, variksenmarjaa ja marja-aroniaa. Se sisältää runsaasti ravintokuitua, C-, E- ja K-vitamiineja sekä kaliumia, kuparia ja mangaania.

Sininen marjajauhemix on valmistettu kokonaisena kuivatuista luomumarjoista.

Pussillinen jauhetta sisältää n. 20 ruokalusikallista. Yksi ruokalusikallinen Biokia luomu sinistä marjajauhemixiä vastaa n. 1 dl tuoreita marjoja.

14,90 

Ainekset: Luomumustaherukka (Ribes nigrum) 50 %, luomumustikka (Vaccinium myrtillus) 30 %, luomuvariksenmarja (Empetrum nigrum) 10 %, luomumarja-aronia (Aronia melanocarpa) 10 %. Saatavuudesta ja satokaudesta riippuen luomumarja-aronia on Liettuasta tai Puolasta.  Tuotteen luomumustaherukka, luomumustikka ja luomuvariksenmarja ovat suomalaisia.

Sisältää runsaasti E-vitamiinia ja kaliumia. Runsaskuituinen. Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita.

Pakkauskoko 150 g. Pussillinen jauhetta sisältää noin 20 ruokalusikallista. Yksi ruokalusikallinen Biokia luomu sinistä marjajauhemixiä vastaa n. 1 dl tuoreita marjoja.

100 % kompostoituva pussi, jonka voit hävittää biojätteenä.

Sinisen marjajauheen ravintosisältö

Biokia Luomu sininen marjajauhemix on kuivattu matalassa lämpötilassa ja jauhettu kokonaisista marjoista, jotta marjojen maku, väri ja ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin.

Biokia Luomu sininen marjajauhemix sisältää runsaasti E-vitamiinia ja kaliumia. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kalium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa ja verenpaineen pysymistä normaalina.

Sinisessa marjajauhemixissä on reilusti hyvää tekevää kuitua ja niukasti kaloreita. Useaa marjaa sisältävä sekoitus on maukas ja monipuolinen tapa nauttia marjojen kivennäis- ja hivenaineista sekä vitamiineista.

Nauti marjajauheita päivittäin osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Sinisen marjajauheen käyttö

Biokia Luomu sininen marjajauhemix on monipuolinen ja maukas tapa nauttia marjoista. Marjajauhe on valmista syötäväksi. Teelusikallisesta saat mukavasti makua ja väriä – ja jo ruokalusikallisesta suositusten mukaisen marja-annoksen.

Marjajauhe on terveellinen lisä sellaisenaan esimerkiksi jogurtin, puuron tai myslin seassa aamupalalla tai väli- ja iltapalana. Jauheen voi sekoittaa kylmään tai kuumaan ruokaan tai sillä voi koristella annoksia.

Marjajauhetta voi käyttää monipuolisesti erilaisten makeiden jälkiruokien kuten muffinien, piirakoiden ja kakkujen leivonnassa sekä juomaresepteissä kuten smoothieissa ja pirtelöissä. Jauhe on käyttövalmis, ja se sekoittuu tasaisesti. Jo alle ruokalusikallinen vastaa yhtä ravitsemussuositusten mukaista marja-annosta!

Hyödynnä sinistä marjajauhemixiä kesän leivonnaisissa tai korista sillä syntymäpäivien luomukset. Mustaherukka, mustikka, variksenmarja ja marja-aronia ovat väriltään upea ja maultaan vivahteikas yhdistelmä!

Biokian luomumarjajauhetta voi käyttää sävyttämään lettu- ja pannukakkutaikinat ilman lisä- tai säilöntäaineita. Luonnonmukainen marjajauhe ilman lisättyä sokeria on myös perheen pienimmille turvallinen vaihtoehto tutustua marjojen makumaailmaan.

Riittoisa ja vitamiinirikas marjajauhe on helppo tapa ujuttaa vitamiineja ja hivenaineita päivän aterioille – myös kaikkein pieniruokaisimmille. Tutustu jauheen käyttöön leivonnassa reseptisivuillamme ja poimi parhaat käyttöideat sosiaalisesta mediasta.

Ravintosisältö / 100 g
Energia1434 kJ/343 kcal
Rasva1,4 g
- josta tyydyttynyttä0,1 g
Hiilihydraatti45 g
- joista sokereita26 g
Ravintokuitu34 g
Proteiini5,1 g
Suola0 g
Vitamiinit ja hivenaineet / 100 g
A-vitamiini< 21µg
C-vitamiini33 mg
E-vitamiini11,5 mg (96 %) *
K1-vitamiini41 µg
Fosfori195 mg
Jodi< 0,01 mg
Kalium1080 mg (54 %) *
Kalsium170 mg
Kupari0,40 mg
Magnesium83 mg
Mangaani11,5 mg
Rauta2,5 mg
Rikki85 mg
Seleeni< 0,02 mg
Sinkki0,8mg
* päivän saantisuosituksesta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...