Ohje
- Pilko valkosuklaa pienemmiksi paloiksi. Laita suklaa, kondensoitu maito ja voi mikron kestävään kulhoon.
- Lämmitä mikrossa 30 sekuntia kerrallaan, sekoittaen aina välissä, yhteensä noin 3 minuuttia. Seos on valmista kun suklaa ja voi ovat kokonaan sulaneet ja saat sekoitettua fudgen tasaiseksi.
- Sekoita joukkoon kuivatut marjat.
- Levitä fudgemassa leivinpaperilla peitettyyn vuokaan (n. 25 x 15 cm). Peitä leivinpaperilla.
- Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
- Pilko jähmettynyt fudge sopiviksi annospaloiksi. Säilytä jääkaapissa. Fudge säilyy hyvänä pari viikkoa.
Ainekset
- 450 g valkosuklaata
- n. 400 g karamellisoitua kondensoitua maitoa (1 prk)
- 50 g voita
- 1 pss Biokia kuivattuja puolukoita
- 1 pss Biokia kuivattuja mustikoita
Suussa sulavat marjafudget valmistuvat helposti mikrossa; ainekset vaan kulhoon ja mikrossa muutama minuutti välillä sekoitellen. Jäähtymistä pitää sitten malttaa odotella pari tuntia. Itse tehdyt marjafudget ovat myös mainio ruokalahja!
Reseptin on Biokialle kehitellyt @kakkukatri