Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 05 min 1 annosta

Ohje

Maailman paras supersmoothie

 1. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen tai kulhoon.
 2. Aja tasaiseksi tehosekoittimessa tai kulhossa sauvasekoittimella.
 3. Nauti heti.
 4. Vinkki! Halutessasi smoothiesta paksumman pirtelön, pilko banaani pakastepussiin ja pakasta. Lisää jäiset banaaniviipaleet smoothieen.

Ainekset

Maailman paras supersmoothie

 • 1 banaani
 • 3 rkl Biokia keltaista marjajauhemixiä
 • 1 rkl kauralesettä
 • kananmunan valkuainen
 • ½ avokado
 • 2 dl kookosjuomaa
 • (koristeluun tuoreita tai pakastettuja tyrnimarjoja)

Miksi tämä on supersmoothie?

Tämä smoothie on saanut hienon etuliitteen ”super” – eikä se ole yhtään liioiteltua! Niin täynnä monipuolisia ravintoaineita juoma on.

Banaani on varsinainen terveyshedelmä, joka energiapitoisuutensa vuoksi täyttää vatsaa hyvin ja toimii helppona välipalana. Banaanissa on useita vitamiineja sekä kaliumia. Kalium tukee sydämen, verenkierron ja hermoston toimintaa.

Biokian luomumarjajauhemix vastaa yhteensä kolmea desiä terveellisiä, vitamiini- ja kuitupitoisia marjoja. Lisäkuitua smoothieen tulee vielä kauraleseistä.

Valkuainen tekee koostumuksesta kermaisemman ja lisää smoothieen proteiinia – eikä se maistu smoothiessa miltään. Avokadosta saat terveellisiä rasvahappoja.

Miksi juuri marjajauhemix?

Biokian keltainen luomumarjajauhemix on kuivattu lempeästi ja valmistettu kokonaisista marjoista. Siinä on luomuruusumarjaa, luomutyrniä ja luomulakkaa. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia ja kaliumia. Marjajauhemixissä on todella paljon kuitua: jopa 45 grammaa 100 grammassa.

Voit nauttia marjajauhetta heti ja sekoittaa sitä esimerkiksi smoothieen, jogurttiin, puuroon, leivonnaisiin tai jälkiruokiin.

 

Alkuperäisohje, kuva ja teksti: Inka Ikonen, Inka I -blogi

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet