Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin kotimaassa!
Preparation 1 annosta

Miksi tämä on supersmoothie?

Tämä smoothie on saanut hienon etuliitteen ”super” – eikä se ole yhtään liioiteltua! Niin täynnä monipuolisia ravintoaineita juoma on.

Banaani on varsinainen terveyshedelmä, joka energiapitoisuutensa vuoksi täyttää vatsaa hyvin ja toimii helppona välipalana. Banaanissa on useita vitamiineja sekä kaliumia. Kalium tukee sydämen, verenkierron ja hermoston toimintaa.

Tyrnit ja Biokian luomumarjajauhemix vastaavat yhteensä kolmea desiä terveellisiä, vitamiini- ja kuitupitoisia marjoja. Lisäkuitua smoothieen tulee vielä kauraleseistä.

Valkuainen tekee koostumuksesta kermaisemman ja lisää smoothieen proteiinia – eikä se maistu smoothiessa miltään. Avokadosta saat terveellisiä rasvahappoja.

Miksi juuri marjajauhemix?

Biokian keltainen luomumarjajauhemix on kuivattu lempeästi ja valmistettu kokonaisista marjoista. Siinä on luomuruusumarjaa, luomutyrniä ja luomulakkaa. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia ja kaliumia. Marjajauhemixissä on todella paljon kuitua: jopa 45 grammaa 100 grammassa.

Voit nauttia marjajauhetta heti ja sekoittaa sitä esimerkiksi smoothieen, jogurttiin, puuroon, leivonnaisiin tai jälkiruokiin.

Tyrnin terveysvaikutukset

Tyrni on luonnossa kasvavista marjoistamme ravintorikkain. Siinä on hurja määrä C-vitamiinia: enemmän kuin appelsiinissa. C-vitamiini vahvistaa vastutuskykyä ja ehkäisee flunssaa.
100 grammassa tyrnejä on 165 mg C-vitamiinia. Päivittäinen C-vitamiinintarve on 75 mg. Tyrnissä on C-vitamiinin lisäksi E-vitamiinia, kuitua ja hyviä rasvahappoja. Tyrni kasvaa luonnonvaraisena erityisesti Suomen rannikolla ja Ahvenanmaalla.

Ohje, kuvat ja teksti: Inka Ikonen, Inka I -blogi

Ainekset

Maailman paras supersmoothie

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet

Ohje

Maailman paras supersmoothie

  1. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen tai kulhoon.
  2. Aja tasaiseksi tehosekoittimessa tai kulhossa sauvasekoittimella.
  3. Nauti heti.
  4. Vinkki! Halutessasi smoothiesta paksumman pirtelön, pilko banaani pakastepussiin ja pakasta. Lisää jäiset banaaniviipaleet smoothieen.
Arvostele

Mitä pidit?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteäLoading...