Luomu keltainen marjajauhemix 150 g

Biokia luomu keltainen marjajauhemix on aurinkoisen herkullinen yhdistelmä ruusunmarjaa, tyrniä ja lakkaa. Se sisältää runsaasti ravintokuitua, C- ja E-vitamiineja sekä kaliumia, kuparia ja magnesiumia.

Keltainen luomu marjajauhemix on valmistettu kokonaisena kuivatuista marjoista.

Pussillinen jauhetta sisältää noin 20 ruokalusikallista. Yksi ruokalusikallinen Biokian luomu keltainen marjajauhemixiä vastaa n. 1 dl tuoreita marjoja. Suositeltu päiväannos on 2 rkl jauhetta. 

14,90 

Ainekset: Luomuruusunmarja (Rosa canina) 52 %, luomutyrni (Hippophaé rhamnoides) 45 %, luomulakka (Rubus chamaemorus) 3 %. Luomuruusunmarjat ovat peräisin Argentiinasta, luomutyrni Virosta, Liettuasta tai Venäjältä satokaudesta ja saatavuudesta riippuen. Luomulakka on suomalaista.

Sisältää runsaasti E-vitamiinia ja kaliumia. Runsaskuituinen. Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita.

Pakkauskoko 150 g. Pussillinen jauhetta sisältää noin 20 ruokalusikallista. Yksi ruokalusikallinen Biokia luomu keltainen marjajauhemixiä vastaa n. 1 dl tuoreita marjoja.

100 % kompostoituva pussi, jonka voit hävittää biojätteenä!

Keltaisen marjajauheen ravintosisältö

Biokia Luomu keltainen marjajauhemix on kuivattu matalassa lämpötilassa ja jauhettu kokonaisista marjoista, jotta marjojen maku, väri ja ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin.

Biokia Luomu keltainen marjajauhemix sisältää runsaasti E-vitamiinia ja kaliumia. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kalium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa ja verenpaineen pysymistä normaalina.

Keltaisessa marjajauhemixissä on erityisen paljon hyvää tekevää kuitua: jopa 45 grammaa kuitua 100 grammassa jauhetta.

Nauti marjajauheita päivittäin osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Keltaisen marjajauheen käyttö

Biokia Luomu keltainen marjajauhemix on monipuolinen ja maukas tapa nauttia marjoista. Marjajauhe on valmista syötäväksi. Teelusikallisesta saat mukavasti makua ja väriä – ja jo ruokalusikallisesta suositusten mukaisen marja-annoksen.

Marjajauhe on terveellinen lisä sellaisenaan esimerkiksi jogurtin, puuron tai myslin seassa aamupalalla tai väli- ja iltapalana. Jauheen voi sekoittaa kylmään tai kuumaan ruokaan tai sillä voi koristella annoksia.

Marjajauhetta voi käyttää monipuolisesti erilaisten makeiden jälkiruokien kuten muffinien, piirakoiden ja kakkujen leivonnassa sekä juomaresepteissä kuten smoothieissa ja pirtelöissä. Jauhe on käyttövalmis, ja se sekoittuu tasaisesti. Jo alle ruokalusikallinen vastaa yhtä ravitsemussuositusten mukaista marja-annosta!

Hyödynnä keltaista marjajauhemixiä pääsiäisen ja kevään leivonnaisissa tai korista sillä ruska-ajan luomukset. Ruusu, tyrni ja lakka ovat ylellinen ja maukas yhdistelmä arkeen ja juhlaan!

Biokian luomumarjajauhetta voi käyttää sävyttämään lettu- ja pannukakkutaikinat ilman lisä- tai säilöntäaineita. Luonnonmukainen marjajauhe ilman lisättyä sokeria on myös perheen pienimmille turvallinen vaihtoehto tutustua marjojen makumaailmaan.

Riittoisa ja vitamiinirikas marjajauhe on helppo tapa ujuttaa vitamiineja ja hivenaineita päivän aterioille – myös kaikkein pieniruokaisimmille. Tutustu jauheen käyttöön leivonnassa reseptisivuillamme ja poimi parhaat käyttöideat sosiaalisesta mediasta.

Ravintosisältö / 100 g
Energia1454 kJ / 348 kcal
Rasva12 g
- josta tyydyttynyttä1,8 g
Hiilihydraatti37 g
- josta sokereita16 g
Ravintokuitu45 g
Proteiini7,7 g
Suola0,05 g
Vitamiinit ja hivenaineet / 100 g
C-vitamiini120 mg
E-vitamiini16,2 mg
Kalium1100 mg
Kupari0,56 mg
Magnesium140 mg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.