Ohje
- Mittaa puolukkamehu ja kivennäisvesi kannuun. Sekoita.
- Halutessasi lisää jäisiä puolukoita ja jääpaloja. Sekoita kevyesti. Tarjoile heti.
- Vinkki! Pienikin määrä mehutiivistettä riittää maustamaan vesikannullisen. Jos haluat vain aavistuksen puolukan makua, kokeile lisäämällä vaikka vain ruokalusikallinen mehua kannulliseen vettä.
Ainekset
Kupliva puolukkavesi
- 1,5 l kivennäisvettä
- 2 dl Biokia puolukkamehutiivistettä
- halutessasi jäisiä puolukoita ja jääpaloja
Raikas juoma ruoan kaveriksi
Puolukkamehutiivisteellä saat kivennäisveteen luonnollisen marjaisan maun. Raikas kuplavesi sopii hyvin myös ruokajuomaksi.
Ihanaa puolukkaisessa kivennäisvedessä on myös herkullisen punainen väri. Halutessasi voit lisätä juoman raikastavaa vaikutusta jääpaloilla tai jäisillä puolukoilla. Kyllä maistuu vaikkapa saunan jälkeen!
Resepti ja kuva: Inka Ikonen, Inka I -blogi