Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 1 h

Ohje

  1. Mittaa mehutiiviste kattilaan, lisää sokeri ja keltuaiset.
  2. Kuumenna keskilämmöllä kokoajan sekoittaen kunnes seos hiukan sakenee.
  3. Nosta pois levyltä ja lisää voi. Anna voin sulaa ja sekoita tasaiseksi.
  4. Laita tahna lasipurkkiin ja jäähdytä. Tahna jähmettyy jäähtyessään. Säilytä jääkaapissa.

Ainekset

Puolukkamehusta valmistettu puolukkacurd-levite maistuu sellaisenaan ihanalta herkkujuustojen kanssa. Sitä voi myös käyttää leivonnassa, vaikkapa erilaisten kakkujen, kääretorttujen ja pikkuleipien täytteenä. Puolukkacurd säilyy jääkapissa 2-3 viikkoa.

Reseptin on Biokialle kehitellyt @kakkukatri