Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 1 h 1 annosta

Ohje

  1. Erottele keltuaiset.
  2. Mittaa mehu kattilaan. Sekoita joukkoon sokeri ja keltuaiset. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos hiukan sakenee.
  3. Nosta kattila levyltä ja lisää paloiteltu voi. Kun voi on sulanut, sekoita tasaiseksi.
  4. Kaada lasipurkkiin tai muuhun astiaan ja jäähdytä. Curd jähmettyy jäähtyessään. Säilytä jääkaapissa.

Ainekset

Tyrnitäyte on kirkkaan keltaista ja sileää ja laitettu lasipurkkiin, jossa myös vanha hopealusikka. Puisella alustalla purkin ympärillä kuivattuja tyrnimarjoja.

Kirpeän makea ja kauniin keltainen tyrnicurd sopii täytteeksi kakkuihin ja jälkiruokiin. Sitä voi tarjota myös juustojen kanssa.

Valmistuksesta yli jäävät kananmunanvalkuaiset voi hyödyntää vaikka marenkeihin tai pavlovapohjiin.

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet