Luomu punainen marjajauhemix 150 g

Biokia luomu punainen marjajauhemix on pirteä yhdistelmä puolukkaa, punaherukkaa ja karpaloa. Se sisältää runsaasti ravintokuitua ja E-vitamiinia sekä kaliumia, kuparia ja mangaania.

Punainen marjajauhemix on valmistettu kokonaisena kuivatuista marjoista.

Pussillinen jauhetta sisältää n. 20 ruokalusikallista. Yksi ruokalusikallinen Biokia luomu punaista marjajauhemixiä vastaa n. 1 dl tuoreita marjoja. Suositeltu päiväannos on 2 rkl.

14,90 

Ainekset: Luomupuolukka (Vaccinium vitis-idaea) 70 %, luomukarpalo (Vaccinium oxycoccos) 25 %, luomupunaherukka (Ribes rubrum) 5 %. Tuotteen luomukarpalo on satokaudesta ja saatavuudesta riippuen Venäjältä tai Valko-Venäjältä. Luomupuolukka ja luomupunaherukka ovat suomalaisia. Punaherukka on viljeltyä luomumarjaa ja puolukka on poimittu suomalaisesta luomusertifioidusta metsästä.

Sisältää runsaasti E-vitamiinia ja kaliumia. Runsaskuituinen. Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita.

Pakkauskoko 150 g. Pussillinen jauhetta sisältää noin 20 ruokalusikallista. Yksi ruokalusikallinen Biokia luomu punaista marjajauhemixiä vastaa n. 1 dl tuoreita marjoja.

100 % kompostoituva pussi, jonka voit hävittää biojätteenä.

Punaisen marjajauheen ravintosisältö

Biokia Luomu punainen marjajauhemix on kuivattu matalassa lämpötilassa ja jauhettu kokonaisista marjoista, jotta marjojen maku, väri ja ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin.

Biokia Luomu punainen marjajauhemix sisältää runsaasti E-vitamiinia ja kaliumia. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kalium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa ja verenpaineen pysymistä normaalina.

Punaisessa marjajauhemixissä on neljännes kuitua ja niukasti kaloreita. Useita marjoja sisältävä marjajauhe on kätevä tapa nauttia marjojen hiven- ja kivennäisaineista ja vitamiineista monipuolisesti.

Nauti marjajauheita päivittäin osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Punaisen marjajauheen käyttö

Biokia Luomu punainen marjajauhemix on monipuolinen ja maukas tapa nauttia marjoista. Marjajauhe on valmista syötäväksi.  Teelusikallisesta saat mukavasti makua ja väriä – ja jo ruokalusikallisesta suositusten mukaisen marja-annoksen.

Marjajauhe on terveellinen lisä sellaisenaan esimerkiksi jogurtin, puuron tai myslin seassa aamupalalla tai väli- ja iltapalana. Jauheen voi sekoittaa kylmään tai kuumaan ruokaan tai sillä voi koristella annoksia.

Marjajauhetta voi käyttää monipuolisesti erilaisten makeiden jälkiruokien kuten muffinien, piirakoiden ja kakkujen leivonnassa sekä juomaresepteissä kuten smoothieissa ja pirtelöissä. Jauhe on käyttövalmis, ja se sekoittuu tasaisesti. Jo alle ruokalusikallinen vastaa yhtä ravitsemussuositusten mukaista marja-annosta!

Hyödynnä punaista marjajauhemixiä joulun ajan leivonnaisissa tai korisele sillä itse tehty suklaa. Puolukka, karpalo ja punaherukka ovat pirteä ja perinteinen yhdistelmä arkeen ja juhlaan!

Biokian luomumarjajauhetta voi käyttää sävyttämään lettu- ja pannukakkutaikinat ilman lisä- tai säilöntäaineita. Luonnonmukainen marjajauhe ilman lisättyä sokeria on myös perheen pienimmille turvallinen vaihtoehto tutustua marjojen makumaailmaan.

Riittoisa ja vitamiinirikas marjajauhe on helppo tapa ujuttaa vitamiineja ja hivenaineita päivän aterioille – myös kaikkein pieniruokaisimmille. Tutustu jauheen käyttöön leivonnassa reseptisivuillamme ja poimi parhaat käyttöideat sosiaalisesta mediasta.

Ravintosisältö / 100 g
Energia1482 kJ/355 kcal
Rasva1,3 g
- josta tyydyttynyttä0,1 g
Hiilihydraatti58 g
- josta sokereita32 g
Ravintokuitu25 g
Proteiini3,1 g
Suola0 g
Vitamiinit ja hivenaineet / 100 g
A-vitamiini< 21 µg
C-vitamiini8 mg
E-vitamiini4,9 mg (41 %) *
K1-vitamiini19,7 µg
Fosfori170 mg
Jodi< 0,01 mg
Kalium550 mg (28 %) *
Kalsium150 mg
Kupari0,52 mg
Magnesium65 mg
Mangaani12,6 mg
Rauta4,1 mg
Rikki60 mg
Seleeni< 0,02 mg
Sinkki0,95 mg
* päivän saantisuosituksesta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...