Luomu kuivattu karpalo 50 g

Karpalo on monelle tuttu karpalomehusta, mutta karpalon maku toimii mainiosti myös kuivattuna. Biokian kuivatuissa luomukarpaloissa on puhdas maku ja paljon ravintokuitua.

Kuivatut karpalot sopivat hyvin naposteluun ja tyydyttävät makean nälän!

1,90 

Ainekset: Luomuruokosokeri 64 %, luomukarpalo (Vaccinium macrocarpon) 35 %, luomuauringonkukkaöljy 1 %.

Tuotteen luomuruokosokerin sokeriruoko on peräisin Etelä-Amerikasta ja se on jalostettu ruokosokeriksi Ruotsissa. Luomukarpalo on peräisin USA:sta.

Kuidun lähde. Pakkauskoko 50 g. Pakattu laitteilla, joilla käsitellään myös maitoa, gluteenia, maapähkinää ja pähkinää.

Pussillinen kuivattuja karpaloita vastaa 2 dl tuoreita karpaloita. Pakkaus sisältää 2 ravitsemussuositusten mukaista marja-annosta.

Kuivattujen karpaloiden käyttö

Biokia luomu kuivattu karpalo on kätevä välipala, joka kulkee helposti mukana töihin, retkille ja harrastuksiin. Kuivatuista marjoista saat energiaa nopeasti ja maukkaasti.

Kuivatut karpalot ovat mainio marjalisä aamu-, ilta- tai välipalalle. Lisää kuivattuja karpaloita esimerkiksi puuron, jogurtin tai myslin joukkoon. Inspiraation iskiessä valmista oma myslisi, jossa hyödynnät vaihdellen eri kuivattuja marjoja.

Kuivattuja karpaloita voi käyttää monipuolisesti leivonnassa. Lisää kuivattuja karpaloita pulla-, leivonnais- tai keksitaikinoihin. Kuivatut karpalot soveltuvat erityisesti joulunajan sesonkileivonnaisiin tai jäädykkeisiin suutuntumaksi.

Lempeästi kuivatut karpalot soveltuvat myös raakaleivonnaisten kuten raakakakkujen ja patukoiden ainesosaksi. Itse tehty välipalasekoitus on ihana eväs reppureissuille ja eväsretkille.

Kotona tai mökillä kuivatut marjat vievät vähän tilaa eivätkä vaadi sähköä säilyäkseen. Riittoisat ja vitamiinipitoiset marjat ovat helppo tapa lisätä vitamiineja ja hivenaineita päivän aterioille. Ne ovat käyttövalmiita ja tuovat hyvänmakuista suuntuntumaa arkisille aterioille.

Tutustu kuivattujen marjojen käyttöön leivonnassa reseptisivuillamme ja poimi lisää ideoita sosiaalisesta mediasta.

Ravintosisältö / 100 g
Energia1491 kJ/356 kcal
Rasva1,4 g
- josta tyydyttynyttä0,1 g
Hiilihydraatit82 g
- josta sokereita65 g
Ravintokuitu5,7 g
Proteiini< 0,1 g
Suola0 g

Saatat myös pitää...