Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!

Leipurille-tuotepaketti

Pakettina edullisemmin!

Näillä tuotteilla lisäät kätevästi ja helposti leipomuksiin aitoa marjan makua  ja väriä. Mausta kreemit, täytteet ja kuorrutteet marjajauheella tai ripota sitä koristeeksi valmiisiin herkkuihin. Valmista kiiltävä ja makoisa kiille tai kastike mehutiivisteestä ja viimeistele koristelut suklaamustikoilla. Käyttövinkkejä ja reseptejä löytyy reseptisivuiltamme.

31,00 

Leipurin tuotepaketti sisältää 7 erilaista marjatuotetta, joista saat aitoa väriä ja makua monenlaisiin leivonnaisiin. Pakettina saat tuotteet 15 % halvemmalla kuin yksittäin (tuotteiden normaali yhteishinta 36,30 €).

Tuotteiden tarkan ravintosisällön löydät kunkin tuotteen omalta sivulta, kun klikkaat alta tuotteen vierestä ”katso tämä tuote”. Tuotesivuilta löydät myös runsaasti käyttövinkkejä.

Luomu keltainen marjajauhemix 150 g

Ainekset: Luomuruusunmarja 52 %, luomutyrni 45 %, luomulakka 3 %. Runsaskuituinen. Ei lisättyjä sokereita. Katso tuote tästä

Luomumustikkamehutiiviste 0,350 l

Ainekset: Luomumustikkatäysmehu (80%), luomuruokosokeri. Täysmehupitoisuus 130 %. Lisäaineeton. Katso tuote tästä

Luomumustaherukkajauhe 30 g

Ainekset: 100 % suomalainen luomumustaherukka (Ribes nigrum). Runsaskuituinen. Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita. Katso tuote tästä

Luomu kuivattu mustikka 50 g

Ainekset: Suomalainen mustikka (Vaccinium myrtillus) 75 %*, sokeri*, auringonkukkaöljy*. Pakattu laitteilla, joilla käsitellään myös maitoa, gluteenia, maapähkinää ja pähkinää.
*Luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia. Katso tuote tästä

Luomu suklaamustikka 75 g

Ainekset: 58 % maitosuklaa*(ruokosokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, luontainen vanilja-aromi), suomalainen mustikka 30 %*, sokeri*, pintakäsittelyaine (E 414)*, auringonkukkaöljy*, sakkaroosi*, hunaja*. Suklaassa on kaakaota vähintään 39%.  *Luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia. Runsaskuituinen. Pakkauskoko 75 g. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja gluteenia. Katso tuote tästä

Luomu valkosuklaamustikka 75 g

Ainekset: 58 % valkosuklaa(ruokosokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, luontainen vanilja-aromi), suomalainen mustikka (30 %)*, sokeri*, pintakäsittelyaine (E 414)*, auringonkukkaöljy*, sakkaroosi*, hunaja*.
*Luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia. RunsaskuituinenSaattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja gluteenia. Katso tuote tästä

Luomu kuivattu puolukka 50 g

Ainekset: Suomalainen puolukka (Vaccinium vitis-idaea) 80 %*, sokeri*, auringonkukkaöljy*. Pakattu laitteilla, joilla käsitellään myös maitoa, gluteenia, maapähkinää ja pähkinää.
*Luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia. Katso tuote tästä

Reseptit
Käyttöideoita blogista