Lahjarasia, pieni – Lisää omavalintaiset tuotteet

Lahjarasia, johon voit tilata 2 – 3 Biokian luomumarjapussia (30 g, 50 g tai 75 g).

Katso tarkemmat tiedot alta kohdasta tuotekuvaus.

1,50 

LAHJARASIA, PIENI

Kaksiosaisessa lahjarasiassa on läpinäkyvä kansi ja se on koristeltu rusetilla (rusetin väri voi vaihdella) sekä Biokian tarralla. Lahjarasia on vankkarakenteinen sekä soveltuu elintarvikekäyttöön. Lahjarasian sisäosan mitat ovat 162 x 162 x 34 mm.

Pieneen lahjarasiaan mahtuu maksimissaan kolme Biokian luomumarjatuotepussia kooltaan 30 g, 50 g tai 75 g. HUOM! Lahjarasia ei sisällä tuotteita, vaan tilaamasi tuotteet pakataan lahjarasiaan. Mikäli tilaat useamman lahjarasian ja/tai useampia eri tuotteita yhteen toimitusosoitteeseen, niin kirjoita kassalla lisätietokenttään mitkä tuotteet (30 g, 50 g, 75 g) haluat lahjarasiaan laitettavan. Mikäli tieto puuttuu, niin lahjarasiaan pakataan sopivimmat tuotteet tai sopivien tuotteiden puuttuessa rasia jätetään tyhjäksi.

Halutessasi voit lähettää lahjan suoraan lahjansaajalle, vaikka kotiovelle. Paketin toimitusosoite lisätään verkkokaupan kassalla. Tilauksella voi olla tuotteita vain yhteen toimitusosoitteeseen. Mikäli haluat tilata tuotteita useampaan toimitusosoitteeseen, tilauksia tulee tehdä yhtä monta kuin toimitusosoitteita on.

Verkkokaupan kassalla voit myös kirjoittaa tilauksen lisätietojakenttään tervehdyksen lahjansaajalle. Se kirjoitetaan paketin mukaan käsin. Emme lähetä lahjan hintatietoja lahjatoimitusten mukana.

 

 

Saatat myös pitää...