Karpalo-tyrniglögisetti

MARJAVOIMAA TALVI-ILTOIHIN

ja vaihtelua glögimakuihin. Luomumarjatäysmehut sopivat nautittavaksi sellaisenaan kylmänä tai kuumana juomana. Mehut sopivat herkullisesti myös mausteilla täydennettäväksi esim. inkiväärillä ja hunajalla tai muilla glögiin sopivilla mausteilla. Kuivattuja luomumarjoja voi napostella sellaisenaan tai sujauttaa glögin sekaan.

Karpalo-tyrniglögisetin mukana tulee glögiresepti sekä jouluinen paperikassi, jossa setti on ihana antaa vaikkapa ystävälle lahjaksi.

Glögisetti on tilattavissa 10.1.2021 asti.

18,50 

42 varastossa

karpalo-tyrniglögisetin tuotteet

Glögisetti sisältää Biokian luomumarjatäysmehuja sekä luomu kuivamarjoja, jotka soveltuvat hyvin nautittavaksi sellaisenaan kylmänä ja kuumana tai glögin tapaan höystettynä glögimausteilla kuten neilikka, kaneli, inkivääri ja hunaja.  Settinä saat tuotteet edullisemmin kuin yksittäin ostettuna.
Setin mukana tulee jouluinen paperikassi, jossa setti on ihana antaa myös lahjaksi. Lisäksi settiin kuuluu glögiresepti.
Tuotteiden tarkan ravintosisällön löydät kunkin tuotteen omalta sivulta, kun klikkaat alta tuotteen kohdalta ”katso tuote tästä”. Tuotesivuilta löydät myös runsaasti käyttövinkkejä.

luomu tyrnitäysmehu 0,375 l

Ainekset: Luomutyrni 100 %. Kylmäpuristettu, täysmehupitoisuus 100 %. Lisäaineeton, ei lisättyä sokeria. Tuote erikseen ostettuna 7,00 € kpl. Katso tuote tästä.

luomu karpalotäysmehu 0,375 l

Ainekset: Luomuvillikarpalo 100 %. Kylmäpuristettu, täysmehupitoisuus 100 %. Lisäaineeton, ei lisättyä sokeria. Tuote erikseen ostettuna 7,00 €. Katso tuote tästä.

luomu kuivattu puolukka 50 g

Ainekset: Suomalainen luomuvillipuolukka (Vaccinium vitis-idaea) 80 %, luomuruokosokeri, luomuauringonkukkaöljy. Runsaskuituinen. E-vitamiinin lähde. Pakattu laitteilla, joilla käsitellään myös maitoa, gluteenia, maapähkinää ja pähkinää. Tuote erikseen ostettuna 3,10 €. Katso tuote tästä.

luomu KUIVATTU MARJAMIX 50 g

Ainekset: Luomuruokosokeri, suomalainen luomupuolukka, luomukarpalo, suomalainen luomumustaherukka, suomalainen luomumustikka, luomuauringonkukkaöljy. Marjapitoisuus n. 63 %.  Runsaskuituinen. E-vitamiinin lähde. Pakattu laitteilla, joilla käsitellään myös maitoa, gluteenia, maapähkinää ja pähkinää. Tuote erikseen ostettuna 2,80 €. Katso tuote tästä.

luomu kuivattu karpalo 50 g

Ainekset: Luomuruokosokeri 64 %, luomukarpalo (Vaccinium macrocarpon) 35 %, luomuauringonkukkaöljy 1 %. Kuidun lähde.  Pakattu laitteilla, joilla käsitellään myös maitoa, gluteenia, maapähkinää ja pähkinää. Tuote erikseen ostettuna 1,90 €/pussi. Katso tuote tästä.

lahjakassi

Ekoruskea nyörikannikekassi joulukuosilla, valmistettu 100 % kierrätetystä paperista, FSC-merkitty. Katso tuote tästä.

glögiresepti

Paperinen, helppo resepti karpalo- ja tyrniglögille. Katso resepti tästä.

Poimi ideoita tuotteiden käyttöön ruoanlaitossa ja leivonnassa reseptisivuiltamme.

Saatat myös pitää...