Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 2 h 1 annosta

Ohje

Tuorepuuro mustikkamehuun

  1. Mittaa nestemäiset ainekset kulhoon. Lisää kaurahiutaleet ja sekoita hyvin.
  2. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia. Mieluiten yön yli.
  3. Voit laittaa päälle haluamiasi lisukkeita, esim. kuivattuja tai tuoreita marjoja tai banaaniviipaleita.

Ainekset

Tuorepuuro mustikkamehuun

Helppo tehdä valmiiksi odottamaan

Mustikkainen tuorepuuro on herkku, joka kannattaa tehdä ajoissa valmiiksi odottamaan syömistä. Tekeytymisaika on vähintään parisen tuntia, mutta parhaan tuloksen saat odottamalla joko yön yli tai tekemällä iltapuuron jo aamulla valmiiksi.

Mustikkamehuun tehtynä tuorepuuro saa runsaasti makua, kun mehu imeytyy kaurahiutaleisiin. Jos tykkäät vieläkin vahvemmasta mustikan mausta, voit ripotella päälle myös Biokian mustikkajauhetta.

Mustikkaisella tuorepuurolla saat aamun hyvin käyntiin!

Alkuperäisohje ja kuvat: Inka Ikonen, Inka I -blogi

 

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet