Ohje
Tuorepuuro mustikkamehuun
- Mittaa nestemäiset ainekset kulhoon. Lisää kaurahiutaleet sekä kuivatut mustikat ja sekoita hyvin.
- Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia. Mieluiten yön yli.
- Voit laittaa päälle haluamiasi lisukkeita, esim. kuivattuja marjoja tai banaaniviipaleita.
Ainekset
- 1 dl jogurttia
- 1 dl nestettä, esim. vettä, maitoa tai kaurajuomaa
- 2 rkl Biokia mustikkamehutiivistettä
- 1,5 dl kaurahiutaleita
- ½ pss Biokia kuivattuja mustikoita
Aamupala valmiiksi jo illalla
Mustikkainen tuorepuuro on aamupala joka kannattaa sekoitella valmiiksi jo illalla. Tekeytymisaika on vähintään parisen tuntia, mutta parhaan tuloksen saat odottamalla joko yön yli tai tekemällä iltapuuron jääkaappiin odottamaan jo aamulla.
Mustikkamehuun tehtynä puuro saa runsaasti marjaista makua, kun mehu imeytyy kaurahiutaleisiin. Jos tykkäät vieläkin vahvemmasta mustikan mausta, voit ripotella päälle myös Biokian mustikkajauhetta.
Alkuperäisohje: Inka Ikonen, Inka I -blogi
Kuva: Rosita Fagerström