Ohje
Tuorepuuro mustikkamehuun
- Mittaa nestemäiset ainekset kulhoon. Lisää kaurahiutaleet ja sekoita hyvin.
- Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia. Mieluiten yön yli.
- Voit laittaa päälle haluamiasi lisukkeita, esim. kuivattuja tai tuoreita marjoja tai banaaniviipaleita.
Ainekset
Tuorepuuro mustikkamehuun
- 1 dl jogurttia
- 1 dl nestettä, esim. vettä, maitoa tai kaurajuomaa
- 2 rkl Biokia mustikkamehutiivistettä
- 1,5 dl kaurahiutaleita
Helppo tehdä valmiiksi odottamaan
Mustikkainen tuorepuuro on aamupala joka kannattaa sekoitella valmiiksi jo illalla. Tekeytymisaika on vähintään parisen tuntia, mutta parhaan tuloksen saat odottamalla joko yön yli tai tekemällä iltapuuron jääkaappiin odottamaan jo aamulla.
Mustikkamehuun tehtynä tuorepuuro saa runsaasti marjaista makua, kun mehu imeytyy kaurahiutaleisiin. Jos tykkäät vieläkin vahvemmasta mustikan mausta, voit ripotella päälle myös Biokian mustikkajauhetta.
Mustikkaisella tuorepuurolla saat aamun hyvin käyntiin!
Alkuperäisohje ja kuvat: Inka Ikonen, Inka I -blogi