Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 2 h 1 annosta

Ohje

Tuorepuuro mustikkamehuun

  1. Mittaa nestemäiset ainekset kulhoon. Lisää kaurahiutaleet sekä kuivatut mustikat ja sekoita hyvin.
  2. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia. Mieluiten yön yli.
  3. Voit laittaa päälle haluamiasi lisukkeita, esim. kuivattuja marjoja tai banaaniviipaleita.

Ainekset

tuorepuuro lasissa, jonka vieressä pullo Biokia mustikkamehua ja pussillinen kuivattuja mustikoita

Aamupala valmiiksi jo illalla

Mustikkainen tuorepuuro on aamupala joka kannattaa sekoitella valmiiksi jo illalla. Tekeytymisaika on vähintään parisen tuntia, mutta parhaan tuloksen saat odottamalla joko yön yli tai tekemällä iltapuuron jääkaappiin odottamaan jo aamulla.

Mustikkamehuun tehtynä puuro saa runsaasti marjaista makua, kun mehu imeytyy kaurahiutaleisiin. Jos tykkäät vieläkin vahvemmasta mustikan mausta, voit ripotella päälle myös Biokian mustikkajauhetta.

Alkuperäisohje: Inka Ikonen, Inka I -blogi
Kuva: Rosita Fagerström

 

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet