Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
12 annosta

Ohje

Tyrnikakku

  1. Murskaa keksit. Sekoita keksimurun joukkoon sulatettu voi ja marjajauhe. Painele seos irtopohjavuoan (halk. 20 cm) pohjalle leivinpaperin päälle.
  2. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja kaada seos pohjan päälle.
  3. Paista kakkua 170 asteessa noin 35 min, kunnes pinta on saanut hieman väriä ja seos on hyytynyt.
  4. Sammuta uuni ja avaa uunin luukkua hieman. Jätä kakku jäähtymään uuniin vielä joksikin aikaa.
  5. Anna vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään.

Tyrnikastike

  1. Sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta.
  2. Anna jäähtyä ja tarjoile kastike kakun kanssa.
  3. Vinkki! Kastike sopii ihanasti myös esim. jäätelön kaveriksi.

Ainekset

Tyrnikakku

Biokia tyrnikakku

Tyrnikastike

Biokia tyrnikakku

Täyteläinen ja superhelppo tyrnikakku on sukua suositulle juustokakulle. Pehmeä kakku viimeistellään tyrnikastikkeella.

Alkuperäisohje ja kuva: Henna Pöllänen