Ohje
- Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito, sokeri, suola ja marjajauhemix.
- Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.
- Sulata lopuksi voi ja sekoita se hieman jäähtyneenä lettutaikinaan.
- Anna lettutaikinan levätä huoneenlämmössä 30–60 minuuttia.
- Paista letut voissa kuumalla pannulla. Tarjoa lämpiminä marjojen ja vaniljakastikkeen kanssa.
Ainekset
Lettutaikina
- 2 kpl kananmunaa
- 5 dl maitoa
- 1 rkl sokeria
- 3/4 tl suolaa
- 4 rkl Biokia sinistä marjajauhemixiä
- 2 1/2 dl vehnäjauhoja
- 50 g voita
Paistamiseen
- voita
Tarjoiluun
- mustikoita
- mustaherukoita
- 1 prk vaniljakastiketta
Maista sinisiä herkkuja!
Nyt on lettukestien aikana! Näiden lettujen erikoisuus on sininen väri, joka tulee Biokian luomu sinisestä marjajauhemixistä. Mixistä löytyy niin mustikan, mustaherukan, variksenmarjan kuin marja-aroniankin maut, vitamiinit ja hivenaineet.
Ohjeeseen tulee 4 ruokalusikallista sinistä marjajauhemixiä, mikä vastaa yli puolta litraa tuoreita marjoja! Nautitaan hyvillä mielin marjojen ja vaniljakastikkeen kanssa.
Resepti ja kuva: Inka Ikonen, Inka I -blogi