Ilmaiset toimitukset yli 50€ ostoksiin kotimaassa!

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito, sokeri, suola ja marjajauhemix.
  2. Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.
  3. Sulata lopuksi voi ja sekoita se hieman jäähtyneenä lettutaikinaan.
  4. Anna lettutaikinan levätä huoneenlämmössä 30–60 minuuttia.
  5. Paista letut voissa kuumalla pannulla. Tarjoa lämpiminä marjojen ja vaniljakastikkeen kanssa.

Ainekset

Lettutaikina

Siniset letut lautasella

Paistamiseen

  • voita

Tarjoiluun

  • mustikoita
  • mustaherukoita
  • 1 prk vaniljakastiketta

Maista sinisiä herkkuja!

Nyt on lettukestien aikana! Näiden lettujen erikoisuus on sininen väri, joka tulee Biokian luomu sinisestä marjajauhemixistä. Mixistä löytyy niin mustikan, mustaherukan, variksenmarjan kuin marja-aroniankin maut, vitamiinit ja hivenaineet.

Ohjeeseen tulee 4 ruokalusikallista sinistä marjajauhemixiä, mikä vastaa yli puolta litraa tuoreita marjoja! Nautitaan hyvillä mielin marjojen ja vaniljakastikkeen kanssa.

Resepti ja kuva: Inka Ikonen, Inka I -blogi

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet