Ohje
- Sekoita mehutiiviste ja vesi kattilassa ja kiehauta.
- Mittaa perunajauhot esim. juomalasiin ja lisää tilkka vettä. Sekoita, kunnes perunajauho on täysin liuennut. Kaada suurus ohuena nauhana kiehuvan mehun joukkoon koko ajan sekoittaen.
- Anna kiisselin pulpahtaa vielä muutama kerta liedellä. Kaada kiisseli kulhoon jäähtymään.
Ainekset
- 2 dl Biokia puolukkamehutiivistettä
- 8 dl vettä
- 4 rkl perunajauhoa
Superhelppoon puolukkakiisseliin tarvitset vain Biokian-puolukkamehutiivistettä, vettä ja perunajauhoa. Kiisselin maku on aidosti marjainen, onhan mehutiivisteen täysmehupitoisuus 130 %. Tiivisteen sisältämä sokeri riittää makeuttamaan kiisselin ja mehua voi laimentaa omaan makuun sopivaksi ennen kiisseliksi keittämistä. Tarjoa kiisselin kanssa kylmää maitoa, vaniljakastiketta tai vaniljajäätelöä.