Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 30 min

Ohje

  1. Murusta homejuusto (tai käytä valmista murua).
  2. Sekoita kaikki ainekset kermaviilin joukkoon.
  3. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

Ainekset

Dippiä harmaassa kulhossa, koristeltuna yrteillä. Kulhon ympärillä ruisnachoja, pala sinihomejuustoa sekä pussillinen puolukkajauhetta.

  • 1 prk laktoositonta kermaviiliä
  • ½ palaa Aura-juustoa (n. 80 g)
  • 1 rkl Biokia puolukkajauhetta
  • mustapippuria, suolaa maun mukaan
  • koristeeksi yrttisilppua

Makoisa dippi sopii niin sipseille kuin vihanneksillekin. Puolukan maku taittaa sopivasti juuston suolaisuutta. Kokeile myös salaatinkastikkeena.

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet