Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin kotimaassa!

Biokia nyhtökaura-karpalosalaatti

Ruokaisa nyhtökaura-karpalosalaatti on runsas salaatti, joka pitää nälän loitolla pitkään. Värikäs salaatti on täysipainoinen ateria.

Ohje ja kuva: Henna Pöllänen

Ainekset

Nyhtökaura-puolukkasalaatti

  • 1 pkt maustamatonta nyhtökauraa
  • loraus oliiviöljyä
  • 2 dl pakastemaissia
  • makeaa chilikastiketta
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 ruukku mieleistä salaattia
  • 1 paprika kuutioituna
  • 1 avokado pilkottuna
  • 1 punasipuli ohuina puolirenkaina
  • noin ½-1 dl Biokia kuivattuja luomupuolukoita

Karpalovinegretti

Ohje

Paistetty nyhtökaura

  1. Kuumenna paistinpannussa loraus oliiviöljyä.
  2. Paista nyhtökauraa kuumassa öljyssä.
  3. Mausta chilikastikkeella, suolalla ja mustapippurilla.
  4. Lisää paistamisen loppuvaiheessa maissi ja kuivatut puolukat.
  5. Anna hautua vielä muutama minuutti.
  6. Anna jäähtyä sillä aikaa, kun valmistelet salaattipohjan.

Salaattipohja

  1. Revi salaatti laakealle tarjoilulautaselle.
  2. Lisää muut ainekset ja lopuksi nyhtökauraseos.
  3. Tarjoile esim. patongin ja karpalovinegretin kanssa.
Arvostele

Mitä pidit?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteäLoading...