Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 15 min 2 annosta

Ohje

  1. Sekoita keskenään maitorahka, kaurahiutaleet, kananmunat, leivinjauhe sekä ruokasooda, joko sauvasekoittimella tai blenderissä..
  2. Lisää lopuksi joukkoon kuivatut mustikat ja sekoita taikina tasaiseksi. Huom! Älä soseuta enää sauvasekoittimella..
  3. Paista lettupannulla pieniä pannukakkuja. Ohjeella tulee n. 10 pientä pannukakkua.
  4. Tarjoa esimerkiksi banaaniviipaleiden ja hunajan kanssa tai ripauta päälle mustikkajauhetta.

Ainekset

pieniä pannukakkuja pinossa banaaniviipaleiden ja kuivattujen mustikoiden

Kauraiset mustikkapannarit maistuvat niin aamu-, väli- kuin iltapalanakin. Taikinan makeus tulee ainoastaan kuivatuista marjoista, mutta halutessasi voit syödä letut esim. hunajan tai vaahterasiirapin kanssa. Pussillinen kuivattuja mustikoita vastaa n. 4 dl tuoreita marjoja, joten päivän marja-annoskin tulee nautittua jo ’sisäänleivottuna’.

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet