Ohje
- Sekoita keskenään maitorahka, kaurahiutaleet, kananmunat, leivinjauhe sekä ruokasooda, joko sauvasekoittimella tai blenderissä..
- Lisää lopuksi joukkoon kuivatut mustikat ja sekoita taikina tasaiseksi. Huom! Älä soseuta enää sauvasekoittimella..
- Paista lettupannulla pieniä pannukakkuja. Ohjeella tulee n. 10 pientä pannukakkua.
- Tarjoa esimerkiksi banaaniviipaleiden ja hunajan kanssa tai ripauta päälle mustikkajauhetta.
Ainekset
- 1 prk maitorahkaa
- 1,5 dl kaurahiutaleita
- 2 kananmunaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 pss Biokia kuivattuja mustikoita
Kauraiset mustikkapannarit maistuvat niin aamu-, väli- kuin iltapalanakin. Taikinan makeus tulee ainoastaan kuivatuista marjoista, mutta halutessasi voit syödä letut esim. hunajan tai vaahterasiirapin kanssa. Pussillinen kuivattuja mustikoita vastaa n. 4 dl tuoreita marjoja, joten päivän marja-annoskin tulee nautittua jo ’sisäänleivottuna’.