Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 1 h 4 annosta

Ohje

Mustikkamisu

  1. Sekoita mustikkamehun joukkoon vesi ja vaniljasokeri. Jos haluat, voit lisätä joukkoon hieman mustikkalikööriä.
  2. Kasta keksit mehussa niin, että ne kostuvat kauttaaltaan.
  3. Lado ensimmäinen keksikerros lasikulhon pohjalle (tai neljään pieneen jälkiruokakulhoon).
  4. Sekoita mascarponen joukkoon sokeri ja mustikkajauhe. Levitä seosta keksikerroksen päälle.
  5. Rouhi päälle tummaa suklaata ja kesällä tuoreita mustikoita.
  6. Jatka kerrosten tekoa näin, kunnes kaikki mascarponeseos on käytetty.
  7. Siivilöi pinnalle tummaa kaakaojauhetta ja mustikkajauhetta ja ripottele päälle suklaarouhetta ja valkosuklaamustikoita.
  8. Anna vetäytyä kylmässä ennen tarjoilua.

Ainekset

Mustikkamisu

Biokia mustikkamisu

Biokia mustikkamisu

Ihastuttava mustikkamisu sisältää kerroksittain keksejä, mascarponea ja mustikkaa sekä tummaa suklaata. Lado vuokaan tai annoslaseihin.

Alkuperäisohje ja kuva: Jeremias Rantanen