Ohje
- Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja lisää vaahtoon varovasti sekoitellen.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista 220 °C:ssa noin 10 minuuttia.
- Kumoa torttupohja sokerilla sirotellun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
- Vaahdota vaniljakastike ja sekoita joukkoon muut täytteen ainekset. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja kääri pohja rullaksi.
Ainekset
Pohja
- 4 kananmunaa
- 1,5 dl sokeria
- 1 dl perunajauhoja
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 2 rkl Biokia mustikkajauhetta
- 2 rkl sokeria
Helppo ja maistuva herkku kahvipöytään. Täytteen makeutta voit säädellä maun mukaan sokeria lisäämällä, sillä marjajauhe ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Osan täytteestä voit myös säästää ja pursottaa koristeeksi .