Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 1 h 10 annosta

Ohje

  1. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja lisää vaahtoon varovasti sekoitellen.
  2. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista 220 °C:ssa noin 10 minuuttia.
  3. Kumoa torttupohja sokerilla sirotellun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
  4. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita joukkoon muut täytteen ainekset. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja kääri pohja rullaksi.

Ainekset

 

Kääretorttuviipaleita sinisellä lautasella puualustalla. Etualalla Biokian mustikkajauhepussi.

Pohja

  • 4 kananmunaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Täyte

Helppo ja maistuva herkku kahvipöytään. Täytteen makeutta voit säädellä maun mukaan sokeria lisäämällä, sillä marjajauhe ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Osan täytteestä voit myös säästää ja pursottaa koristeeksi .