Ilmaiset toimitukset yli 50 € tilauksiin kotimaassa!
Preparation 10 min 1 annosta

Helppo tehdä valmiiksi odottamaan

Mustikkainen tuorepuuro on herkku, joka kannattaa tehdä ajoissa valmiiksi odottamaan syömistä. Tekeytymisaika on vähintään parisen tuntia, mutta parhaan tuloksen saat odottamalla joko yön yli tai tekemällä iltapuuron jo aamulla valmiiksi.

Mustikkamehu antaa tuorepuuroon mustikan makua. Jos tykkäät vahvemmasta mustikan mausta, voit ripotella päälle myös Biokian mustikkajauhetta.

Mustikkaisella tuorepuurolla saat aamun hyvin käyntiin!

Ohje ja kuvat: Inka Ikonen, Inka I -blogi

 

Ainekset

Mustikkainen tuorepuuro

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet

Ohje

Mustikkainen tuorepuuro

  1. Sekoita ainekset kulhossa.
  2. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia. Mieluiten yön yli.
  3. Voit laittaa päälle haluamiasi lisukkeita, kuten mustikoita tai banaaniviipaleita.
Arvostele

Mitä pidit?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ei vielä arvioita
Loading...