Ilmaiset toimitukset yli 50 € tilauksiin kotimaassa!
Preparation 40 min 10 annosta

 

Herkkuvälipalaa tarjolla! Mustikkainen pannukakku käy tukevasta välipalasta, josta takuulla saa siniset hampaat. Pannukakun maku on marjainen eikä liian makea. Turkkilaisen jogurtin, marjojen ja vaahterasiirapin kanssa tarjoiltuna pannarilla jaksaa hyvin seuraavaan ruokailuun.

Tämä pannari on helppo toteuttaa myös gluteenittomana versiona. Varmista vain, että käyttämäsi kauratuotteet ovat gluteenittomia.

Resepti ja kuva: Inka Ikonen, Inka I -blogi

 

Ainekset

Mustikkainen pannukakku

Pinnalle

  • 2 banaania

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet

Ohje

  1. Muussaa banaani haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon munat.
  2. Sekoita joukkoon loput ainekset.
  3. Kaada taikina joko voideltuun uunivuokaan. Puolita päälle tulevat banaanit ja levitä pannukakun päälle.
  4. Paista 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.
  5. Tarjoa pannukakku turkkilaisen jogurtin, marjojen ja vaahterasiirapin kanssa.
Arvostele

Mitä pidit?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ei vielä arvioita
Loading...