Herkkuvälipalaa tarjolla! Mustikkainen pannukakku käy tukevasta välipalasta, josta takuulla saa siniset hampaat. Pannukakun maku on marjainen eikä liian makea. Turkkilaisen jogurtin, marjojen ja vaahterasiirapin kanssa tarjoiltuna pannarilla jaksaa hyvin seuraavaan ruokailuun.
Tämä pannari on helppo toteuttaa myös gluteenittomana versiona. Varmista vain, että käyttämäsi kauratuotteet ovat gluteenittomia.
Resepti ja kuva: Inka Ikonen, Inka I -blogi
Ainekset
Mustikkainen pannukakku
- 1 banaani
- 2 kananmunaa
- 5 dl maitoa tai kaurajuomaa
- 3 dl kaurahiutaleita
- 1 dl mustikoita
- 3 rkl Biokian luomu sinistä marjajauhemixiä
- ½ tl suolaa
- 2 rkl rypsiöljyä
Pinnalle
- 2 banaania
Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet
Ohje
-
Muussaa banaani haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon munat.
-
Sekoita joukkoon loput ainekset.
-
Kaada taikina joko voideltuun uunivuokaan. Puolita päälle tulevat banaanit ja levitä pannukakun päälle.
-
Paista 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.
-
Tarjoa pannukakku turkkilaisen jogurtin, marjojen ja vaahterasiirapin kanssa.