Ilmaiset toimitukset yli 50 € tilauksiin kotimaassa!
Preparation 1 h 25 annosta

Haluaisitko saada vaihtelua aamupalapöydän tutuille puurolle ja myslille? Mustikka-sitruunagranolassa käytetään sekä Biokian luomu mustikkajauhetta että luomu kuivattuja mustikoita. Herkullinen mätäshetki pelastaa vähän hankalammankin aamun.

Raikkautta reseptiin tuo sitruunan kuori. Vaikka sitruuna onkin luomua, se kannattaa pestä huolellisesti kuumalla vedellä ennen kuoren raastamista. Hapokas sitruuna sopii erinomaisesti pehmeältä maistuvan mustikan kaveriksi!

Ohje ja kuva: Inka Ikonen, Inka I -blogi

 

Ainekset

Mustikka-sitruunagranola

Ohje

Mustikka-sitruunagranola

  1. Mittaa kuivat ainekset kulhoon. Raasta sitruunan kuori joukkoon. Sekoita.
  2. Mittaa vaahterasiirappi ja öljy kattilaan. Sulata ne miedolla lämmöllä tasaiseksi. Sekoita nesteseos kuiviin aineksiin.
  3. Levitä seos uunipellille tasaisesti.
  4. Paahda uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15-20 minuuttia. Käy puolessa välissä päästämässä uunista kosteus pois avaamalla luukun. Katso, ettei seos pala.
  5. Anna granolan jäähtyä. Murenna granola ja lisää kuivatut mustikat. Nauti sellaisenaan, maidon tai jogurtin kanssa.
Arvostele

Mitä pidit?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ei vielä arvioita
Loading...