Mustikka-banaanipannarit

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5(0 arviota)

Biokia mustikka-banaanipannarit

Mustikka-banaanipannarit valmistuvat nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Gluteenittomat ja maidottomat pannarit maistuvat kaikille.

Ohje ja kuva: Tuuli Lindgren

Ainekset

Mustikka-banaanipannarit

  • 2 kananmunaa
  • 1 banaani
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl luomumustikkajauhetta
  • 0,5 tl vaniljasokeria

Ohje

Mustikka-banaanipannarit

  1. Soseuta banaanit haarukalla.
  2. Lisää loput ainekset banaanisoseen joukkoon voimakkaasti sekoittaen.
  3. Anna taikinan levätä 10 minuuttia.
  4. Paista pannarit pannulla voissa tai kookosöljyssä.
  5. Tarjoile esimerkiksi marjojen kanssa.
Arvostele resepti 1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ei vielä arvioita
Loading...