Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 20 min 2 annosta

Ohje

Mustikka-banaaniletut

  1. Soseuta banaani haarukalla. Lisää loput ainekset banaanisoseen joukkoon voimakkaasti sekoittaen.
  2. Anna taikinan levätä 10 minuuttia.
  3. Paista letut pannulla voissa tai öljyssä.
  4. Tarjoa mustikkajauheella maustetun hunajan kanssa.

Mustikkahunaja

  1. Käytä juoksevaa hunajaa tai pehmennä hunaja lämmittämällä mikrossa n. 10 sek.
  2. Lisää mustikkajauhe ja sekoita hyvin.

Ainekset

Mustikka-banaaniletut

Banaanilettuja lautasella, päällä mustikkahunajaa. Tautalla lasillinen mustikkamehua ja pussillinen Biokian kuivattuja mustikoita.

 

Mustikkahunaja

 

Banaaniletut valmistuvat nopeasti muutamasta raaka-aineesta ja ovat maukas ja terveellinen välipala. Gluteenittomat ja maidottomat pannarit sopivat moneen ruokavalioon. Tarjoa lisänä mustikkajauheella maustettua hunajaa.