Ohje
Mustikka-banaaniletut
- Soseuta banaani haarukalla. Lisää loput ainekset banaanisoseen joukkoon voimakkaasti sekoittaen.
- Anna taikinan levätä 10 minuuttia.
- Paista letut pannulla voissa tai öljyssä.
- Tarjoa mustikkajauheella maustetun hunajan kanssa.
Mustikkahunaja
- Käytä juoksevaa hunajaa tai pehmennä hunaja lämmittämällä mikrossa n. 10 sek.
- Lisää mustikkajauhe ja sekoita hyvin.
Ainekset
Mustikka-banaaniletut
- 1 banaani
- 2 kananmunaa
- 0,5 tl leivinjauhetta
- ½ pss Biokia kuivattuja mustikoita
- 0,5 tl vaniljasokeria
Mustikkahunaja
- 1 rkl hunajaa
- 1 tl Biokia mustikkajauhetta
Banaaniletut valmistuvat nopeasti muutamasta raaka-aineesta ja ovat maukas ja terveellinen välipala. Gluteenittomat ja maidottomat pannarit sopivat moneen ruokavalioon. Tarjoa lisänä mustikkajauheella maustettua hunajaa.