Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 2 h 20 annosta

Ohje

  1. Erottele valkuaiset lasi- tai teräskulhoon.
  2. Aloita vatkaaminen sähkövatkaimella ja lisää sokeria vähitellen. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää lopuksi marjajauhe vielä hyvin vatkaten.. Vaahto on tarpeeksi kovaa, kun se pysyy kulhossa vaikka käännät sen ylösalaisin.
  3. Pursota vaahdosta ruusukkeita leivinpaperin päälle (tai nostele pieniä nokareita kahden lusikan avulla).
  4. Paista 100-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia. Avaa uunin luukku ja anna marenkien jäähtyä uunissa.

Ainekset

  • 2 kananmunan valkuaista
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl – 1 rkl Biokia marjajauhetta (riippuen halutusta väristä ja mausta)

Suloiset marjamarengit sopivat jälkiruokiin, jäätelöannoksiin ja vaikka kakkujen koristeluun. Väri tulee luonnollisesti marjajauheista, jotka ovat 100% marjaa, eivätkä sisällä lainkaan lisättyä sokeria.