Ilmaiset toimitukset yli 50 € tilauksiin kotimaassa!
4 annosta

Marjaisa pääsiäisherkku

Mitäpä olisi pääsiäinen ilman pashaa! Perinteinen pasha saa makua vaihteeksi marjoista. Keltainen marjajauhemix antaa väriä ja makua ja kuivatut puolukat ovat maukkaita sattumia. Tämä pasha on helppo gluteeniton pääsiäisherkku ja sen voi valmistaa myös täysin vegaanisena käyttämällä esim. soijakermaa ja tuorejuuston tilalla maustamatonta kaurapohjaista levitettä.

Kuva ja alkuperäisresepti Parantavaruoka.

Ainekset

Marjainen pasha

1,5 dl kermaa

3 tl Biokia luomu keltaista marjajauhemixiä

150 g maustamatonta tuorejuustoa

4 rkl tomusokeria

1 tl sitruunamehua

3 rkl mantelirouhetta

50 g Biokian luomu kuivattuja puolukoita

Tarvitset lisäksi pashamuotin ja harsoa tai esim. kahvinsuodattimen ja suodatinpaperia.

Ohje

Marjainen pasha

  1. Laita kulhoon kerma ja marjajauhe. Vatkaa vaahdoksi. Lisää tuorejuusto, tomusokeri ja sitruunamehu ja vatkaa vielä kovaksi vaahdoksi. Kääntele sekaan mantelirouhe ja kuivatut marjat.
  2. Pane seos valumaan kostutetulla harsolla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Voit käyttää myös suodatinpaperilla vuorattua kahvisuodatinta. Anna valua kylmässä yön yli.
  3. Kumoa seuraavana päivänä tarjoiluastiaan, koristele marjajauheella ja kuivatuilla marjoilla.
Arvostele

Mitä pidit?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ei vielä arvioita
Loading...