Tartu Blackcurrant Fridayn tarjoukseen: 25.-27.11. iso mustaherukkajauhepussi 10€!
Preparation 2 h

Ohje

Marja-pähkinäsuklaa

  1. Sulata suklaa mikrossa: paloittele syvälle lautasella ja käytä mikrossa 10-20 sekuntia kerrallaan välillä käännellen, kunnes palat alkavat sulaa. Sekoita tasaiseksi.
  2. Sekoita suklaan joukkoon marjamix ja pähkinöitä niin paljon, kuin suklaa pystyy peittämään kauttaaltaan.
  3. Levitä seos leivinpaperin päälle matalareunaiseen vuokaan ja anna jähmettyä.
  4. Murra jähmettynyt levy paloiksi ja säilytä esim. lasipurkissa.

Ainekset

Marja-pähkinäsuklaa

Biokia marja-pähkinäsuklaa

Biokia marja-pähkinäsuklaa

Suussa sulavassa suklaassa on täydellinen yhdistelmä pehmeitä marjoja, tummaa suklaata ja rouskuvaa pähkinää. Kokeile myös maitosuklaan kera!

Alkuperäisohje: Sari Herttua

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet