Ohje
Marja-pähkinäsuklaa
- Sulata suklaa mikrossa: paloittele syvälle lautasella ja käytä mikrossa 10-20 sekuntia kerrallaan välillä käännellen, kunnes palat alkavat sulaa. Sekoita tasaiseksi.
- Sekoita suklaan joukkoon marjamix ja pähkinöitä niin paljon, kuin suklaa pystyy peittämään kauttaaltaan.
- Levitä seos leivinpaperin päälle matalareunaiseen vuokaan ja anna jähmettyä.
- Murra jähmettynyt levy paloiksi ja säilytä esim. lasipurkissa.
Ainekset
Marja-pähkinäsuklaa
- 200 g tummaa suklaata
- 1 pss Biokia kuivattua marjamixiä
- pari kourallista pähkinäsekoitusta
Suussa sulavassa suklaassa on täydellinen yhdistelmä pehmeitä marjoja, tummaa suklaata ja rouskuvaa pähkinää. Kokeile myös maitosuklaan kera!
Alkuperäisohje: Sari Herttua