Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 30 min 4 annosta

Ohje

Kvinoa-mustikkacrumble

  1. Mittaa kulhoon kaurahiutaleet, kvinoa, intiaani-täysruokosokeri sekä mustikat ja mausteet.
  2. Sekoita joukkoon pehmeä voi.
  3. Levitä seos leivinpaperin päälle pellille mahdollisimman ohueksi kerrokseksi.
  4. Paista crumblea uunissa 200 asteessa, kunnes se on täysin rapeaa ja irtonaista. Tämä vie n. 20 minuuttia.
  5. Sekoita crumblea pari kolme kertaa paistamisen aikana (muuten se paistuu tasaiseksi levyksi) ja levitä murenet uudelleen ohuelti pellille.

Ainekset

Kvinoa-mustikkacrumble

  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl kvinoaa
  • 1 dl intiaani-täysruokosokeria
  • ripaus suolaa
  • 1 tl vaniljajauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 50 g huoneenlämpöistä voita
  • 3/4 dl Biokia kuivattuja mustikoita
  • 50 g rouhittua valkosuklaata
  • jäätelöä tai turkkilaista jugurttia

 

Crumble on rapea murupaistos, joka maistuu ihanalta vaniljajäätelön, paksun jugurtin tai maidon kanssa.

Ohje ja kuvat: Mari Moilanen/Jotain maukasta -ruokablogi

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet