Kvinoa-mustikkacrumble jäätelölle

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5(0 arviota)

Biokia mustikkacrumble

Crumble on rapea murupaistos, joka maistuu ihanalta vaniljajäätelön, paksun jugurtin tai maidon kanssa.

Ohje ja kuvat: Mari Moilanen/Jotain maukasta -ruokablogi

Ainekset

Kvinoa-mustikkacrumble

  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl kvinoaa
  • 1 dl intiaani-täysruokosokeria
  • ripaus suolaa
  • 1 tl vaniljajauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 50 g huoneenlämpöistä voita
  • 3/4 dl Biokia kuivattuja luomumustikoita
  • 50 g rouhittua valkosuklaata
  • jäätelöä tai turkkilaista jugurttia

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet

Ohje

Kvinoa-mustikkacrumble

  1. Mittaa kulhoon kaurahiutaleet, kvinoa, intiaani-täysruokosokeri sekä mustikat ja mausteet.
  2. Sekoita joukkoon pehmeä voi.
  3. Levitä seos leivinpaperin päälle pellille mahdollisimman ohueksi kerrokseksi.
  4. Paista crumblea uunissa 200 asteessa, kunnes se on täysin rapeaa ja irtonaista. Tämä vie n. 20 minuuttia.
  5. Sekoita crumblea pari kolme kertaa paistamisen aikana (muuten se paistuu tasaiseksi levyksi) ja levitä murenet uudelleen ohuelti pellille.
Arvostele resepti 1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Ei vielä arvioita
Loading...