Ilmaiset toimitukset yli 20€ tilauksiin kotimaassa!
Preparation 05 min 20 annosta

Ohje

  1. Mittaa ainekset kannelliseen purkkiin ja ravistele sekaisin.
  2. Vinkki: jos marjajauhe on kovin paakkuista (puolukkaa tai karpaloa sisältävät jauheet usein ovat), painele paakut rikki lusikalla ennen sekoittamista tai lisää marjajauhe sokerin joukkoon siivilän läpi.

Ainekset

Karpalosokerilla koristeltu riisipuuroannos harmaassa kulhossa puualustalla. Taustalla karpalosokeria pienessä lasipurkissa.

Karpalosokeri maustaa joulupuuron kaneli-sokerin tapaan. Voit toki käyttää myös puolukkajauhetta tai muita marjajauheita samaan tapaan. Pieneen lasipurkkiin pakattuna marjasokeri on myös kiva pieni joulumuistaminen.

Reseptissä käytetyt Biokia-tuotteet