Yhteinen arvopohja: laadukas, vastuullinen ja terveellinen

Laatu ja vastuullisuus ovat arvoja, jotka näkyvät kaikessa tekemisessämme. Biokian luomumarjatuotteiden laatua valvotaan alusta alkaen, ja koko tuotantoketju aina metsämättäältä pakkaukseen on valvotusti luomua, mikä takaa marjojen puhtauden. Biokian tuotteisiin käytetyt luomumarjat käsitellään matalassa lämpötilassa ja kuivataan kokonaisina, jotta niiden väri, maku ja ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin. Biokian luomumarjatuotteet ovat lisäaineettomia, ja luomumarjajauheet 100 % marjaa.

Herkulliset ja terveelliset marjatuotteet sopivat erinomaisesti urheiluseurojen ja -joukkueiden varainhankintaan, ja ne ovat piristävä vaihtoehto perinteisille varainhankintatuotteille. Jos vastuullisuus ja terveellisyys istuvat arvoihinne, tarjoamme ilolla imagoonne sopivan vaihtoehdon, joka ei jää pölyttymään kaappiin.

Jos kiinnostuit tuotteidemme laadusta, lue myös: Miten marjajauheiden ravintosisältö taataan?

Vaivattomuus: kevyet, helposti kuljetettavat pakkaukset

Biokian tuotteet ovat kevyitä kantaa, ja ne vievät vain vähän tilaa. Yksi tuotesetti sisältää neljä pussia ja painaa vain 120–300 grammaa, joten suuria voimia tai varastoja ei näiden kuljettamiseen tarvitse! Marjapussit kulkevat helposti treenikassissa, koululaukussa tai vanhempien mukana työpaikalle.

Ideana marjat ovat tuttu ja tarpeellinen, mikä tekee myös niiden myynnistä vaivatonta. Luomumarjatuotteet ovat heti valmiita käytettäväksi: suklaamarjat ja kuivamarjat voi nakata reppuun evääksi ja jauheet pyöräyttää osaksi aamiaista tai välipalaa. Innokkaimmat kotikokit hyödyntävät tuotteita myös leivonnassa.

nainen ja tyttö pukuhuoneessa

Tuotto: jokaisesta kaupasta 40 % tuottoa

Biokian varainhankintatuotteiden kate teille on 40 %. Jokaisesta myydystä tuotesetistä ansaitsette 6 euroa yhteiseen kassaan, joten esimerkiksi jo 10 myytyä settiä per myyjä tarkoittaa 60 euroa tuloa. Tarkemman laskelman tuotoista saat Varainhankinta-sivumme tuottolaskurilla, johon voit syöttää myyjien ja myytävien settien määrän.

Myynnissä auttavat selkeät tavoitteet ja yhteinen päämäärä: mihin varainhankinnalla pyrimme ja mikä on minun henkilökohtainen tavoitteeni myyjänä. Tavoitteiden saavuttamiseen siivittävät kannustus, selkeä ohjeistus ja kampanjan lyhyt kesto.

Myynnin tuki: esitteet ja ennakkomyyntimahdollisuus

Monipuoliset marjajauheet ja makeat marjat tekevät kauppansa nopeasti. Jos kuitenkin mietit sopivaa määrää myytäväksi, voit kerätä tilaukset ennakkoon ja tilata tuotteet meiltä vasta sitten, kun menekki on selvillä. Tutustu Varainhankinta-sivullamme myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

Myynnin tueksi saatte kätevät esitteet, joista löytyvät tärkeimmät myyntiargumentit. Lisäksi sivuiltamme löytyy runsaasti herkullisia reseptejä ja ideoita tuotteiden käyttöön. Tilausprosessi itsessään on yksinkertainen ja nopea.

Uutuusarvo: tuttu marja, upeat tuotteet

Marjat ovat suomalaisille rakas ja tuttu raaka-aine, jota hyödynnetään lukemattomissa muodoissa: niin terveellisellä aamiaisella ja iltapalalla kuin perinteisissä ja trendikkäämmissä leivonnaisissa. Meillä marjat mielletään ravitsevaksi ja tärkeäksi osaksi arkea, ja niiden puolesta puhuvat myös ravitsemussuositukset: marjoja ja hedelmiä tulisi nauttia 2,5–3 annosta päivässä.

Lähiruoka, kotimaisuus ja luonnollisuus ovat jo pitkään olleet nousevia trendejä, joiden myötä kotimaiset marjatuotteet kiinnostavat yhä enemmän etenkin, kun yhä useampi asuu kaupungissa ja hankkii marjansa kaupan pakastealtaasta tai erilaisina valmistuotteina kuten smoothieina ja mehukeittoina.

Biokian suklaamarjat, kuivatut marjat ja marjajauheet ovat helppo tuote aktiiviseen arkeen, jossa kaivataan terveellisiä välipaloja ja riittävän ravinteikasta ruokaa kasvavalle nuorelle. Riittoisat pakkaukset ja herkulliset marjat solahtavat nopeasti osaksi koko perheen arkea. Biokian tuotteissa marja on hyödynnetty kokonaisena ja huolella käsiteltynä raaka-aineena, jonka laadun maistat.

Innostuitko lisäämään marjoja myös omaan arkeesi? Katso 9 tapaa nauttia päivän marja-annos!

 

Lue lisää Biokiasta
Tutustu tuotteisiimme!
Tutustu varainhankintaan tuotteillamme