Kannusta – kuljeta – kustanna – kaupittele

Koululuokkien ja harrastusjoukkueiden varainhankinta on tärkeää mutta monille vanhemmille tuskastuttavaa puuhaa. Mummit ja kummit useimmiten ihan mielellään osallistuvat sponsorointiin, mutta kehtaako työkavereille tai naapureille taas kerran kaupitella sukkia tai vessapaperia…

Piristävää vaihtelua varainhankintaan tarjoavat Biokia-marjatuotteet. Jokaisen lähipiiriin kuuluu varmasti innokkaita leipureita, smoothien tekijöitä, herkkusuita tai mustikanystäviä. Heille kaikille löytyy oma valmiiksi mietitty tuotepakettinsa, jonka voi lunastaa omakseen 15 eurolla. Jokaisesta ostetusta tuotepaketista myyjän edustaman ryhmän varainhankintakassaan jää 6 €.

Kuivattuja marjoja?

Suomalaiset ovat marjansyöjäkansaa, mutta kuivatut marjatuotteet ovat monelle vielä varsin vieras ajatus, varsinkin jos pakastimet pursuavat itse poimittua satoa. Kuivatut marjat ovat kuitenkin monessa käytössä helppo vaihtoehto; käyttövalmiita, hyvin säilyviä, vievät vähän tilaa kaapissa tai eväsrepussa. Kuivatut marjat voi nakata reppuun evääksi ja cookie-taikinaan sattumiksi tai marjajauheet pyöräyttää osaksi aamiaista, välipalaa tai kakun kuorrutetta. Biokia varainhankinta tarjoaa helpon tavan tutustua uusiin tuotteisiin ja tukea samalla tärkeää varainkeruuprojektia.

Myyjälle helppoa ja riskitöntä varainhankintaa

Biokian kuivattuja marjatuotteita myydään neljän tuotteen tuotepaketteina, joiden sisältö on valmiiksi mietitty eri käyttötarpeisiin eli ostajan on helppo valita itselleen sopivin. Kaikkien pakettien hinta on 15 €. Myyjäryhmä voi kerätä tilaukset ennakkoon ja tilata tuotteet vasta sitten, kun menekki on selvillä.

Varainhankintamyynnin tueksi saatte kätevät esitteet, joista löytyvät tärkeimmät myyntiargumentit:

  • Lempeästi lämmöllä kuivatuissa marjoissa aidot maut ja ravintoaineet ovat tallella tiiviissä muodossa, eivätkä ne sisällä mitään lisä- tai säilöntäaineita.
  • Ruokalusikallinen marjajauhetta vastaa 1-1,5 dl tuoreita marjoja ja pussillinen kuivattuja marjoja peräti 3,5-4 dl tuoreita marjoja.
  • Marjatuotteita voi käyttää aamu- ja välipaloilla sekä leivonnassa – tai napostella ihan sellaisenaan.
  • Pakkaukset ovat uudelleensuljettavia, säilyvät huoneenlämmössä eivätkä vie kaapissa paljon tilaa.
  • Biokia-marjatuotteet valmistetaan puhtaista luomumarjoista Kainuussa, Suomussalmella.

Kuivatut marjatuotteet ovat kevyitä kantaa, ja ne vievät vain vähän tilaa, joten tilattujen tuotepakettien jakelu on  helppoa.

Esittele uusi varainhankintatapa omalle ryhmällesi tai vinkkaa kaverille!

Lisätietoa Biokia-varainhankinnasta ja mm. usein kysytyt kysymykset löytyvät täältä.

 

 

 

1.8.2023