Metsä – sieltä se kaikki alkaa. Me Biokiassa haluaisimme tarjota maukkaan ja marjaisan välipalan niin luontoretkelle kuin keskelle arjen kiireitä. Jotta tuotteesta tulee loistava, tarvitsemme siihen teitä – kuluttajia, kauppiaita, kaupan hyllyn täyttäjiä, insinöörejä, rakennustyöntekijöitä – juuri sinua! Laatu on meille ykkösjuttu ja siksi haluamme sinut mukaan Biokian palvelumuotoilua ja co-designia hyödyntäviin työpajoihin.

Voit olla pessimisti, optimisti, ideanikkari, luova tai oikeastaan ihan mitä vain, kunhan haluat olla mukana ideoimassa kaupan hyllyille maistuvan marjaisan välipalan. Ennen kaikkea sinulla on tahtotila olla mukana kehittämässä suomalaisista marjoista välipalatuotetta.

Työpajoja järjestetään syksyn aikana 2-3 kertaa ja yksi tammikuussa. Työpajat toteutetaan Helsingissä. Toiveenamme on, että pääset osallistumaan kaikkiin pajoihin. Työpajapäivinä tarjoamme ruokailut ja lisäksi palkkioksi saat ruhtinaallisen Biokia-luomutuotekassin. Räätälöimme ajankohdan osallistujien mukaan.

Hae mukaan tästä linkistä 7.8. mennessä. Työpajat pidetään suomeksi ja otamme mukaan noin 10 henkilöä.

Lisätietoja työpajoista ja Biokiasta saat meidän vt. tuotepäälliköltä Mirkalta mirka@ihanparasta.com, soittaa voi arkisin 040 568 6283.
www.biokia.fi